Λεπτομέρειες προϊόντος

Με το πρωτοποριακό σύστημα SteamCare στο πλυντήριο PerfectCare 700, μπορείτε να ολοκληρώσετε κάθε πλύση χρησιμοποιώντας τον απαλό ατμό, μειώνοντας το τσαλάκωμα κατά ένα τρίτο. Βοηθώντας στην επίτευξη λιγότερων τσακίσεων χωρίς την έκθεση στη θερμότητα του κανονικού σιδερώματος.

Οφέλη

Λιγότερο τσαλάκωμα κατά ένα τρίτο*

Τα ρούχα βγαίνουν από τον κάδο με λιγότερο τσαλάκωμα χάρη στο σύστημα SteamCare. Με την προσθήκη ατμού στο τέλος της πλύσης, οι ίνες χαλαρώνουν και μειώνεται το τσαλάκωμα κατά ένα τρίτο. Χωρίς να εκτεθούν στη θερμότητα του κανονικού σιδερώματος, τα ρούχα έχουν καλύτερη εμφάνιση για περισσότερο.

*Σε σύγκριση με το ίδιο μηχάνημα χωρίς το Σύστημα SteamCare.

Αποτελεσματικός καθαρισμός, σε γρήγορες και κρύες πλύσεις, με το UniversalDose*

Το μοναδικό συρτάρι UniversalDose χρησιμοποιεί ειδικούς πίδακες νερού, για να μαλακώσουν και να τρυπήσουν οι κάψουλες PODS®, ενεργοποιώντας τις 60% πιο γρήγορα από τη χρήση στον κάδο. Με επιπλέον δύναμη στην αφαίρεση λεκέδων, σε κρύες και γρήγορες πλύσεις 1 ώρας, φροντίζοντας τα ρούχα και τον πλανήτη.*

*Εσωτερική δοκιμασία με πρόγραμμα μίας ώρας για βαμβακερά 30°C, για το PODS® στο συρτάρι UniversalDose έναντι PODS® στον κάδο.

Τα υφάσματα φαίνονται καινούργια για τον διπλάσιο χρόνο*

Το σύστημα SensiCare προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις του προγράμματος ώστε να ταιριάζει στο μέγεθος του φορτίου. Οι έξυπνοι αισθητήρες μειώνουν τον χρόνο, το νερό και την ενέργεια που χρησιμοποιείται. Για αποτελεσματικό καθαρισμό με ακρίβεια χωρίς κάποιο κίνδυνο φθοράς.

*Η δοκιμή για το ξεθώριασμα έγινε από τη Ritex. Αρ. δοκιμής 15CR00099 τον Δεκέμβριο του 2015.

Φρέσκα ρούχα με 96% λιγότερο νερό*

Απολαύστε την αίσθηση του φρεσκοπλυμένου, με ελάχιστο νερό. Ανανεώνοντας τα αγαπημένα σας ρούχα με ατμό, μπορείτε να εξοικονομήσετε πάνω από 40 λίτρα νερού ανά κύκλο, κάτι που θα σας βοηθήσει να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των ενδυμάτων σας. Και για επιπλέον ώθηση στη φρεσκάδα, απλώς προσθέστε άρωμα.

* Χρησιμοποιήστε ατμό για να ανανεώσετε τα ρούχα και να εξοικονομήσετε περισσότερα από 40 λίτρα νερού ανά κύκλο, δοκιμασμένο σε ευαίσθητα ρούχα 1kg χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα FreshScent σε σύγκριση με τη χρήση του προγράμματος Delicates.

Αφαιρεί πάνω από το 99,99% των βακτηρίων και των ιών* από τα ρούχα

Το αντιαλλεργικό πρόγραμμα ατμού είναι πιστοποιημένο από τη Swissatest και αφαιρεί πάνω από το 99,99% των βακτηρίων και των ιών* από τα ρούχα. Συνδυάζοντας πλύσιμο στους 60°C και ατμό, διατηρείται η υγιεινή και η καθαριότητα των ρούχων, με μειωμένα αλλεργιογόνα.

* Έχει δοκιμαστεί για Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa και MS2 Bacteriophage σε εξωτερική δοκιμή που εκτελέστηκε από τη Swissatest Testmaterialien AG το 2021 (Αρ. αναφοράς δοκιμής: 202120117)

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyElectrolux Υποστήριξη
woman on couch with mobile phone