Electrolux Blog

Electrolux Blog

Συμβουλές για να βελτιώσετε την καθημερινή ρουτίνα και τη φροντίδα για το σπίτι σας

Ανακαλύψτε πώς η Electrolux μπορεί να φέρει νέες εμπειρίες στην καθημερινότητά σας. Στα άρθρα μας για το ευ ζην θα βρείτε ενεργειακά αποδοτικές προτάσεις που συνδυάζουν πρακτικότητα και άνεση. Βρείτε λύσεις για πιο εύκολη φροντίδα στα ρούχα, καινοτόμες συμβουλές καθαριότητας, υγιεινές παρασκευές τροφίμων και πολλά άλλα.

Προτεινόμενα άρθρα

 • Γυναίκα που φορτώνει ένα πλυντήριο ρούχων Electrolux
  Εύκολες συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας για οικιακές συσκευές

  Βελτιώστε την αποδοτικότητα του σπιτιού σας με τις εύκολες συμβουλές μας για εξοικονόμηση ενέργειας. Μάθετε τρόπους για να εξοικονομείτε ενέργεια όταν χρησιμοποιείτε το πλυντήριο πιάτων, τον φούρνο, το πλυντήριο ρούχων και άλλες οικιακές συσκευές. 

 • Ένας άνδρας κοιτάζει το τηλέφωνό του και μαγειρεύει λαχανικά σε μια εστία
  Έξυπνες οικιακές συσκευές για πιο εύκολη καθημερινότητα

  Οι έξυπνες οικιακές συσκευές μεταμορφώνουν τις καθημερινές δουλειές σε παιχνίδι και γίνονται μέρος της ρουτίνας σας προσφέροντας άνεση, αποδοτικότητα και έναν καλύτερο τρόπο ζωής στο σπίτι. Ανακαλύψτε τα οφέλη των έξυπνων οικιακών συσκευών.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Διαβάστε τα άρθρα μας

Βιώσιμος τρόπος ζωής     Περιποίηση ρούχων    Συμβουλές καθαριότητας και μαγειρέματος

Βιώσιμος τρόπος ζωής 

 • Σύμβολο πλύσης 30 βαθμών και ρούχα στο φόντο
  Εξοικονομήστε ενέργεια πλένοντας τα ρούχα στους 30 °C

  Το πλύσιμο στους 30 βαθμούς εξοικονομεί ενέργεια καθώς χρησιμοποιείται λιγότερη ισχύς για τη θέρμανση του νερού, μειώνοντας έτσι τις εκπομπές CO2 και διατηρώντας την ποιότητα των υφασμάτων, για μια πιο βιώσιμη ρουτίνα περιποίησης των ρούχων.

 • Διπλωμένα ρούχα μαζί με κρεμασμένα ρούχα
  10 τρόποι για να διατηρήσετε περισσότερο καιρό τα ρούχα σας

  Εξερευνήστε τον οδηγό φροντίδας για τα ρούχα και θα βρείτε έξυπνες συμβουλές για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της γκαρνταρόμπας σας. Από τεχνικές πλυσίματος μέχρι έξυπνες μεθόδους αποθήκευσης, τα ρούχα σας θα διατηρήσουν τη φρεσκάδα και την ποιότητά τους για περισσότερο καιρό.

 • Άνθρωποι που περπατούν στο δάσος
  Οδηγός για υιοθέτηση ενός βιώσιμου τρόπου ζωής

  Διαβάστε σημαντικές συμβουλές, καταρρίψτε μύθους και ξεκινήστε να εφαρμόζετε μια πιο φιλική προς το περιβάλλον στάση ζωής που ωφελεί εσάς αλλά και τον πλανήτη. Ανακαλύψτε σημαντικές πληροφορίες για έναν πιο πράσινο, πιο ουσιαστικό τρόπο ζωής.

 • Γυναίκα που φορτώνει ένα πλυντήριο ρούχων Electrolux
  Εύκολες συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας για οικιακές συσκευές

  Βελτιώστε την αποδοτικότητα του σπιτιού σας με τις εύκολες συμβουλές μας για εξοικονόμηση ενέργειας. Μάθετε τρόπους για να εξοικονομείτε ενέργεια όταν χρησιμοποιείτε το πλυντήριο πιάτων, τον φούρνο, το πλυντήριο ρούχων και άλλες οικιακές συσκευές. 

Περιποίηση ρούχων

 • Μικρός χώρος για πλυντήριο ρούχων electrolux
  Αξιοποιήστε στο έπακρο τον χώρο για το πλυντήριό σας

  Ανεξάρτητα από τον χώρο που έχετε στη διάθεσή σας, το πλύσιμο των ρούχων, απαραίτητη διαδικασία του σπιτιού, αξίζει να γίνεται με λειτουργικό τρόπο αλλά και με μια αισθητικά όμορφη συσκευή. Φροντίστε τα ρούχα σας με έξυπνο τρόπο, με συσκευές που προσφέρουν αποδοτικότητα και αέρα φινέτσας.

 • Ένα εμπρόσθιας ή άνω φόρτωσης πλυντήριο ρούχων δίπλα σε ένα κορυφαίο πλυντήριο ρούχων electrolux
  Πλυντήρια ρούχων εμπρόσθιας ή άνω φόρτωσης;

  Μάθετε τις 11 βασικές διαφορές ανάμεσα στα πλυντήρια ρούχων εμπρόσθιας και άνω φόρτωσης και βρείτε τον τύπο που ταιριάζει στις ανάγκες του σπιτιού σας. Συγκρίνουμε όλες τις παραμέτρους: από ενεργειακή απόδοση μέχρι επιδόσεις πλυσίματος. 

 • Μια οργανωμένη ντουλάπα με φορέματα και σακάκια
  Πώς να οργανώσετε την ντουλάπα σας

  Τα πρωινά σας γίνονται πιο εύκολα με μια σωστά οργανωμένη ντουλάπα! Χωρίστε πετυχημένα τα ρούχα με βάση την εποχή, αποθηκεύστε έξυπνα και ξαλαφρώστε με ένα καλό ξεσκαρτάρισμα για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

 • Μεταξωτές μπλούζες σε μια ντουλάπα
  Πώς πλένονται τα λινά, τα μεταξωτά και τα ευαίσθητα ρούχα

  Μάθετε βασικές συμβουλές για το πλύσιμο των μεταξωτών, των λινών και των μάλλινων για να διατηρήσετε όλα τα ευαίσθητα ρούχα σας. Χρησιμοποιήστε τον ήπιο κύκλο του πλυντηρίου σας για ρούχα που διατηρούν την ποιότητα και την κατάστασή τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Συμβουλές καθαριότητας και μαγειρέματος

 • Ένας άνδρας ανοίγει ένα ψυγείο electrolux
  Πώς να απομακρύνετε τις άσχημες οσμές από το ψυγείο 

  Έχετε έντονες οσμές στο ψυγείο που δεν λένε να φύγουν; Δείτε φυσικούς τρόπους για να τις ξεφορτωθείτε. Χρησιμοποιώντας βασικά είδη που υπάρχουν στην κουζίνα σας ή και έξυπνα κόλπα, μάθετε πώς μπορείτε να διατηρείτε εύκολα το ψυγείο σας καθαρό και χωρίς οσμές.

 • Ένα άτομο καθαρίζει το σπίτι με μια ηλεκτρική σκούπα electrolux και ένας σκύλος που βρίσκεται δίπλα του
  Λίστα για την καθαριότητα του σπιτιού - απλά βήματα

  Κάντε πιο απλές τις δουλειές του σπιτιού με τις συμβουλές και τη λίστα μας που έχουν σχεδιαστεί με φιλική προς την οικογένεια φιλοσοφία. Δημιουργήστε εύκολα ένα υγιές και χαρούμενο περιβάλλον στο σπίτι σας για να ζείτε όμορφα σε καθαρούς και τακτοποιημένους χώρους.

 • Μπολ με λαχανικά στον ατμό σε κουζίνα electrolux
  Ο πλήρης οδηγός για ψήσιμο στον ατμό

  Διαβάστε τον οδηγό μας για ψήσιμο στον ατμό, για νόστιμες και υγιεινές δημιουργίες. Μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιείτε καθημερινά τον φούρνο ατμού για θρεπτικά γεύματα για όλη την οικογένεια. 

 • Ένας άντρας αφαιρεί λεκέδες
  Πώς να βγάζετε τους λεκέδες από τα ρούχα σας

  Κάντε πιο εύκολη τη διαδικασία πλυσίματος των ρούχων σας ακολουθώντας τον οδηγό αφαίρεσης λεκέδων και χρησιμοποιώντας φυσικά, σπιτικά υλικά. Απαλλαγείτε εύκολα από τους λεκέδες, υιοθετώντας πιο φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις για πιο καθαρά ρούχα.