Λεπτομέρειες προϊόντος

Απολαύστε φρέσκα τρόφιμα μετά και από 7 ημέρες, με τον Ψυγειοκαταψύκτη TwinTech® 600. Διαχωρίζει τον αέρα που κυκλοφορεί γύρω από τον καταψύκτη, από τον αέρα του ψυγείου, ώστε να διατηρεί σταθερά τα επίπεδα υγρασίας και θερμοκρασίας. Σταματάει ακόμα και τη δημιουργία πάγου, για την απόλυτη φροντίδα των υλικών.

Οφέλη

Φρέσκα τρόφιμα μετά και από 7 ημέρες, με το TwinTech

Το σύστημα ψύξης αέρα TwinTech διατηρεί φρέσκο ​​το φαγητό στο ψυγείο σας. Διαχωρίζοντας τον αέρα που κυκλοφορεί γύρω από τον καταψύκτη, από τον αέρα στο ψυγείο, διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας και θερμοκρασίας σταθερά. Δημιουργώντας το τέλειο περιβάλλον για να σταματήσει η αφυδάτωση των τροφίμων.

Σταθερά κρύο ψυγείο με τη λειτουργία DynamicAir

Η λειτουργία DynamicAir φροντίζει ώστε το περιβάλλον μέσα στο ψυγείο σας να διατηρείται σε μια σταθερή θερμοκρασία. Λειτουργεί κυκλοφορώντας ψυχρό αέρα παντού, που σημαίνει ότι ακόμα και όταν ανοίγει η πόρτα, τα τρόφιμά σας προστατεύονται από τη θέρμανση. Καλύτερη διατήρηση τροφίμων, με έξυπνο τρόπο.

Premium εσωτερική λυχνία LED

Απολαύστε εξαιρετική ορατότητα με τον ενσωματωμένο φωτισμό LED του ψυγείου. Παράγει ένα έντονο φως, το οποίο λάμπει ομοιόμορφα σε ολόκληρο τον χώρο. Και επειδή η τεχνολογία LED είναι πολύ αποτελεσματική, χρησιμοποιεί 10 φορές λιγότερη ενέργεια από τον τυπικό φωτισμό.

Κανένας συμβιβασμός στον χώρο, με το MaxiBox

Σχεδιάσαμε ειδικά το συρτάρι MaxiBox για να σας παρέχουμε εξαιρετικό χώρο αποθήκευσης, ακόμα και για τα μεγαλύτερα κατεψυγμένα τρόφιμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να οργανώσετε τον καταψύκτη σας εύκολα και αποδοτικά.

Εξοικονομήστε χώρο με το ράφι μπουκαλιών

Απολαύστε ένα καλά οργανωμένο ψυγείο, με το BottleRack που εξοικονομεί χώρο. Είναι τοποθετημένο ακριβώς κάτω από το γυάλινο ράφι του ψυγείου σας και έχει χώρο για να αποθηκεύει έως και τέσσερα μπουκάλια τη φορά. Θα μπορείτε πάντα να απολαύσετε ένα δροσερό ποτό.

Αξεσουάρ
Δωρεάν υπηρεσία αναστροφής πόρτας

Δωρεάν υπηρεσία αναστροφής πόρτας

Σε περίπτωση που για λόγους λειτουργικότητας χρειάζεστε να προχωρήσετε σε αναστροφή της πόρτας του ψυγείου, εμείς σας προσφέρουμε την υπηρεσία δωρεάν.

Η δωρεάν υπηρεσία έχει ισχύ 21 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησής μας ή με το κατάστημα αγοράς για να αξιοποιήσετε αυτή την προσφορά.

Υποστήριξη

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyElectrolux Υποστήριξη
woman on couch with mobile phone