Λεπτομέρειες προϊόντος

Προερχόμενη από το ροζ πέτρωμα αλατιού που βρίσκεται ψηλά στα Ιμαλάϊα, η Πλάκα Άλατος μπορεί να αντέξει υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στις εστίες ή στο γκριλ, στον φούρνο ή σαν κρύα πιατέλα σερβιρίσματος. Είτε τη χρησιμοποιείτε για να διατηρήσετε τη θερμοκρασία του φαγητού, για να μαγειρέψετε ή για να παρουσιάσετε το φαγητό στο τραπέζι, η Πλάκα Άλατος θα μετατρέψει το γεύμα σας σε μια γευστική εμπειρία.
Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη

Μαγειρέψτε υγιεινά, αλατίστε με φυσικό τρόπο

Προερχόμενη από τα κοιτάσματα άλατος που βρίσκονται στα Ιμαλάϊα, η Πλάκα Άλατος της Electrolux είναι ένας υγιεινός και νόστιμος τρόπος να αλατίσετε το φαγητό σας. Καθώς το ροζ πέτρωμα άλατος είναι γεμάτο μεταλλικά στοιχεία, τα φαγητά εμπλουτίζονται με φυσικές γεύσεις καθώς μαγειρεύονται, οπότε δεν χρειάζονται επιπλέον βούτυρο ή λάδι.

Ευελιξία για το φαγητό σας

Η Πλάκα Άλατος της Electrolux συνοδεύεται από μια μοντέρνα ατσάλινη βάση που είναι σχεδιασμένη για ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας. Έτσι μπορείτε να μαγειρέψετε σε οποιαδήποτε εστία ή φούρνο. Χωρίς το πλαίσιο, τα φαγητά μπορούν να μαγειρευτούν και στο γκριλ.

Μαγείρεμα με κοινωνικό τρόπο

Μαγειρέψτε το φαγητό σας στο τραπέζι με την Πλάκα Άλατός μας. Τα φυσικά υλικά παραμένουν ζεστά για πολύ ώρα αφότου βγουν από τον φούρνο. Οπότε μπορείτε να ψήνετε και να σερβίρετε ταυτόχρονα – ένας πραγματικά μοναδικός τρόπος να διασκεδάσετε τους καλεσμένους σας.

Διατηρεί τη θερμότητα και την ψύξη

Διατηρήστε το φαγητό σας στην κατάλληλη θερμοκρασία με την Πλάκα Άλατός μας. Η επιφάνεια παραμένει ζεστή ή κρύα και μπορείτε να σερβίρετε κρύα επιδόρπια απευθείας από τον καταψύκτη ή καυτά γεύματα απευθείας από τις εστίες ή τον φούρνο.

Συνταγή γαρίδες σχάρας με βούτυρο τζίντζερ στην Πλάκα

Ανακαλύψτε πώς η Πλάκα Αλατιού θα μετατρέψει το γεύμα σε μια νόστιμη και μοναδική εμπειρία.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyElectrolux Υποστήριξη
woman on couch with mobile phone