Λεπτομέρειες προϊόντος

Σετ από ανοξείδωτο χάλυβα (8 τεμάχια) σε διαφορετικά μεγέθη για να ταιριάζει με όλα τα υλικά μαγειρέματος. Το μαγείρεμα με ατμό είναι μια υγιεινή και γρήγορη μέθοδος μαγειρέματος που αναδεικνύει την καλύτερη γεύση και υφή στα συστατικά σας. Δημιουργήστε τα πιάτα σας με τα ίδια εργαλεία που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες σεφ στην κουζίνα σας. Αυτό το σετ υψηλής ποιότητας, από ανοξείδωτο χάλυβα, έρχεται σε μια πλήρη γκάμα μεγεθών που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους υλικών, από ψάρι και κρέας έως ρύζι και λαχανικά. Οι μικρές διατρήσεις επιτρέπουν στον ατμό να κυκλοφορεί γύρω από το φαγητό, διατηρώντας το ξεχωριστά από το υπερβολικό νερό. Σχεδιασμένο για χρήση με φούρνους ατμού Electrolux. Ασφαλές πλυντήριο πιάτων.
Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη

Φάτε πιο υγιεινά μαγειρεύοντας με το σετ ψησίματος στον ατμό.

Με το σετ ψησίματος στον ατμό από ανοξείδωτο χάλυβα, μπορείτε να ψήνετε στον ατμό στον φούρνο σας σαν επαγγελματίας σεφ. Το αποτέλεσμα είναι ότι μπορείτε να απολαύσετε νόστιμα και υγιεινά πιάτα.

Απολαύστε την ανθεκτικότητα του ανοξείδωτου χάλυβα υψηλής ποιότητας.

Τα ανθεκτικά υλικά από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας πλένονται με ασφάλεια στο πλυντήριο πιάτων και είναι κατάλληλα για φύλαξη τροφίμων στο ψυγείο.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyElectrolux Υποστήριξη
woman on couch with mobile phone