Λεπτομέρειες προϊόντος

Ο απορροφητήρας μας 300 LEDlights απαιτεί πολύ λιγότερη ενέργεια από άλλα είδη φωτισμού και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Αποτελεσματικά και βοηθητικά, αυτά τα φώτα εξασφαλίζουν εξαιρετική ορατότητα στην κουζίνα και ανταποκρίνονται σε όλες σας τις απαιτήσεις.

Οφέλη

Μεγάλή διάρκεια ζωής και καλός φωτισμός - τα LEDlights θα σάς δείξουν τον δρόμο

Απολαύστε επαγγελματικό φωτισμό όσο μαγειρεύετε. Τα LEDlights μας χρησιμοποιούν πολύ λιγότερη ενέργεια από άλλα είδη φωτισμού και παρέχουν τέλεια ορατότητα στην κουζίνα, εξασφαλίζοντας μαγείρεμα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ευκινησία.

Μειώνει αποτελεσματικά τις οσμές του μαγειρέματος

Δημιουργήστε μια πιο καθαρή ατμόσφαιρα, για να μαγειρεύετε, να τρώτε και να χαλαρώνετε, με αυτόν τον αποτελεσματικό απορροφητήρα. Το αξιόπιστο μοτέρ του μειώνει τις οσμές από το μαγείρεμα, για να μπορείτε να απολαμβάνετε τον χρόνο σας στην κουζίνα περισσότερο από ποτέ.

Βασικό φίλτρο λίπους για μια καθαρή κουζίνα

Το αξιόπιστο φίλτρο λίπους μας σημαίνει ότι μπορείτε πάντα να απολαμβάνετε έναν καθαρό χώρο μαγειρέματος. Όταν απαιτείται νέο φίλτρο, μπορεί εύκολα να πλυθεί ή να αντικατασταθεί. Η κουζίνα σας θα είναι πιο καθαρή για μεγαλύτερο διάστημα.

Electrolux - Ενσωματωμένοι απορροφητήρες - EFU216S

Μηχανικά χειριστήρια - οι ρυθμίσεις του απορροφητήρα γίνανε απλές

Εύκολη διαχείριση των λειτουργιών του απορροφητήρα με τα μηχανικά χειριστήρια. Ρυθμίστε τις συνθήκες φωτισμού ή την ταχύτητα ανεμιστήρα για γρήγορο και ευέλικτο μαγείρεμα.

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyElectrolux Υποστήριξη
woman on couch with mobile phone