Λεπτομέρειες προϊόντος

Ζεστάνετε την εστία σας πιο γρήγορα με την Επαγωγική Εστία 300. Χωρίς αέριο για ανάφλεξη ή πηνία για προθέρμανση, οι ζώνες μαγειρέματος φτάνουν γρήγορα σε υψηλές θερμοκρασίες, οπότε το νερό βράζει πιο γρήγορα. Και ανταποκρίνεται αμέσως όταν χαμηλώνετε τη θερμοκρασία, δίνοντάς σας απόλυτο έλεγχο.

Οφέλη

Εύκολη, γρήγορη και ασφαλής - Επαγωγή

Με την τεχνολογία επαγωγής, η θερμότητα παρέχεται γρήγορα και ακριβώς στο κατάλληλο σημείο, οπότε οι γύρω περιοχές παραμένουν κρύες και ασφαλείς. Επίσης, ανταποκρίνεται άμεσα στις αλλαγές θερμοκρασίας. Και η λεία επιφάνεια κάνει εύκολο το καθάρισμα.

Έλεγχος με ένα άγγιγμα

Δεν υπάρχουν εικασίες με τα Induction Touch Controls. Αποκτήστε πρόσβαση στις ρυθμίσεις μέσω της ευαίσθητης στην αφή γυάλινης επιφάνειας και μπορείτε εύκολα να αυξήσετε ή να μειώσετε τη θερμοκρασία. Και χωρίς προεξέχοντα κουμπιά ή διακόπτες που πρέπει να λάβετε υπόψη, είναι εύκολο να καθαριστεί.

Έντονη θερμότητα, σε μία στιγμή με το PowerBoost

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία PowerBoost για μια άμεση έκρηξη θερμότητας κατά το μαγείρεμα. Είναι ιδανικό για ταχύτερη προετοιμασία πιάτων. Μπορείτε να βράσετε νερό γρηγορότερα από ποτέ και να ετοιμάσετε τα τηγάνια για τσιγάρισμα όταν τα χρειάζεστε.

Κλειδώστε τις ρυθμίσεις μαγειρέματος

Η λειτουργία κλειδώματος πλήκτρων στις εστίες διασφαλίζει τη διατήρηση των ρυθμίσεων μαγειρέματος, ακόμα και αν ο πίνακας ελέγχου πατηθεί κατά λάθος από κάποιον άλλον ή και από μικρά παιδιά. Αυτό επίσης σημαίνει ότι μπορείτε να σκουπίσετε τυχόν πιτσιλιές χωρίς να επηρεαστεί το μαγείρεμα.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyElectrolux Υποστήριξη
woman on couch with mobile phone