Λεπτομέρειες προϊόντος

Ο Ψυγειοκαταψύκτης 700 GreenZone+ διαθέτει ένα σφραγισμένο συρτάρι, όπου η υγρασία διατηρείται σε ισορροπημένο επίπεδο χάρη στη διαχείριση της υπερβολικής συμπύκνωσης, η οποία βοηθά στην πρόληψη της αλλοίωσης των τροφίμων. Έτσι διατηρείται έως και το 95% των βιταμινών προστατεύοντας τα προϊόντα.*
*Ποσοστό διατήρησης βιταμινών με βάση την εξωτερική δοκιμή κατακράτησης βιταμίνης C στα βατόμουρα μετά από 11 ημέρες στον θάλαμο GreenZone+.

Οφέλη

Έως και 95% των βιταμινών διατηρούνται με την τεχνολογία GreenZone+.*

Το GreenZone+ είναι ο ιδανικός θάλαμος αποθήκευσης, εξαλείφει την υπερβολική υγρασία ενώ διατηρεί τη σωστή ποσότητα υγρασίας για τα λαχανικά σας. Έτσι διατηρείται έως και το 95% των βιταμινών μετά από 11 μέρες, προστατεύοντας τα προϊόντα χάρη στη σωστή ποσότητα υγρασίας.*

*Ποσοστό διατήρησης βιταμινών με βάση την εξωτερική δοκιμή κατακράτησης βιταμίνης C στα βατόμουρα μετά από 11 ημέρες στον θάλαμο GreenZone+.

Επαναστατικός – μοναδικός ψυγειοκαταψύκτης με ανακυκλωμένο πλαστικό*

Με περηφάνια παρουσιάζουμε τον μοναδικό μας ψυγείο-καταψύκτη με εσωτερική επένδυση από 70% ανακυκλωμένο πλαστικό. Το πλαστικό από τα πεταμένα ψυγεία χρησιμοποιείται για την κατασκευή νέων ψυγείων, συμβάλλοντας στη μείωση των απορριμμάτων μέσω της ανακύκλωσης.

Τα τρόφιμα διατηρούνται έως 60% πιο ζουμερά και φρέσκα με την τεχνολογία TwinTech.*

Χάρη στην TwinTech® No Frost, δεν θα κάνετε ποτέ απόψυξη στον καταψύκτη. Το σύστημα διπλής ψύξης διατηρεί τα τρόφιμα 60% πιο φρέσκα από τα ψυγεία με έναν εξατμιστή.* Επειδή δεν χρησιμοποιεί ξηρό αέρα κατάψυξης, διατηρεί την ιδανική υγρασία και δεν αφήνει τα τρόφιμα να ξεραθούν.*

*Εσωτερική δοκιμασία της τεχνολογίας TwinTech με χρήση μεθόδου εσωτερικής δοκιμασίας, που μετρά το επίπεδο ενυδάτωσης μετά από 9 ημέρες αποθήκευσης σε σύγκριση με το ίδιο προϊόν με έναν εξατμιστή.

Αξεσουάρ
Δωρεάν υπηρεσία αναστροφής πόρτας

Δωρεάν υπηρεσία αναστροφής πόρτας

Σε περίπτωση που για λόγους λειτουργικότητας χρειάζεστε να προχωρήσετε σε αναστροφή της πόρτας του ψυγείου, εμείς σας προσφέρουμε την υπηρεσία δωρεάν.

Η δωρεάν υπηρεσία έχει ισχύ 21 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησής μας ή με το κατάστημα αγοράς για να αξιοποιήσετε αυτή την προσφορά.

Υποστήριξη

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyElectrolux Υποστήριξη
woman on couch with mobile phone