Λεπτομέρειες προϊόντος

Ο ψυγειοκαταψύκτης 700 GreenZone διαθέτει ένα σφραγισμένο συρτάρι όπου η υγρασία διατηρείται σε ισορροπημένο επίπεδο με τη διαχείριση της υπερβολικής συμπύκνωσης, γεγονός που συμβάλλει στην πρόληψη της αλλοίωσης των τροφίμων. Αυτό διατηρεί έως και το 95% των βιταμινών προστατεύοντας τα προϊόντα με τη σωστή ποσότητα υγρασίας.*
*Το ποσοστό διατήρησης των βιταμινών βασίζεται σε εξωτερική δοκιμή για τη διατήρηση της βιταμίνης C στα βατόμουρα μετά από 11 ημέρες στο διαμέρισμα GreenZone.

Οφέλη

Μέχρι και 95% βιταμίνες διατηρούνται με την τεχνολογία GreenZone.*

Το GreenZone είναι το ιδανικό συρτάρι αποθήκευσης, εξαλείφει την υπερβολική υγρασία, ενώ διατηρεί τη σωστή ποσότητα υγρασίας για τα λαχανικά σας. Αυτό διατηρεί έως και 95% των βιταμινών μετά από 11 ημέρες, προστατεύοντας τα προϊόντα με τη σωστή ποσότητα υγρασίας.*

*Το ποσοστό διατήρησης των βιταμινών βασίζεται σε εξωτερική δοκιμή για τη διατήρηση της βιταμίνης C στα βατόμουρα μετά από 11 ημέρες στο διαμέρισμα GreenZone.

Τα τρόφιμα διατηρούνται έως 60% πιο ζουμερά και φρέσκα με την τεχνολογία TwinTech.*

Χάρη στην TwinTech® No Frost, δεν θα κάνετε ποτέ απόψυξη στον καταψύκτη. Το σύστημα διπλής ψύξης διατηρεί τα τρόφιμα 60% πιο φρέσκα από τα ψυγεία με έναν εξατμιστή.* Επειδή δεν χρησιμοποιεί ξηρό αέρα κατάψυξης, διατηρεί την ιδανική υγρασία και δεν αφήνει τα τρόφιμα να ξεραθούν.*

*Εσωτερική δοκιμασία της τεχνολογίας TwinTech με χρήση μεθόδου εσωτερικής δοκιμασίας, που μετρά το επίπεδο ενυδάτωσης μετά από 9 ημέρες αποθήκευσης σε σύγκριση με το ίδιο προϊόν με έναν εξατμιστή.

Σταθερή ψύξη, με το DynamicAir

Το DynamicAir φροντίζει ώστε το περιβάλλον μέσα στο ψυγείο σας να διατηρείται σε σταθερή θερμοκρασία. Λειτουργεί με την κυκλοφορία δροσερού αέρα σε όλο το ψυγείο. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και όταν ανοίγετε την πόρτα, τα τρόφιμά σας είναι προστατευμένα από την εξωτερική θερμοκρασία.

Δεκαετής εγγύηση για τον συμπιεστή

Η δεκαετής εγγύηση για τον συμπιεστή προσφέρει μέγιστη σιγουριά. Καταχωρήστε το προϊόν σας στο https://www.electrolux.gr/mypages/product-registration/ για να ενεργοποιήσετε την εγγύηση η οποία περιλαμβάνει εργασία, μεταφορά, αφαίρεση και επαναπλήρωση αερίου, γενική συντήρηση και κόστος σέρβις.

Έλεγχος αφής με Ecometer – καθοδήγηση για βέλτιστη κατανάλωση ενέργειας

Ο Έλεγχος αφής με Ecometer βοηθά στην επιλογή πιο ενεργειακά αποδοτικών ρυθμίσεων για το ψυγείο σας, διατηρώντας παράλληλα τη βέλτιστη θερμοκρασία.

Αξεσουάρ
Δωρεάν υπηρεσία αναστροφής πόρτας

Δωρεάν υπηρεσία αναστροφής πόρτας

Σε περίπτωση που για λόγους λειτουργικότητας χρειάζεστε να προχωρήσετε σε αναστροφή της πόρτας του ψυγείου, εμείς σας προσφέρουμε την υπηρεσία δωρεάν.

Η δωρεάν υπηρεσία έχει ισχύ 21 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησής μας ή με το κατάστημα αγοράς για να αξιοποιήσετε αυτή την προσφορά.

Υποστήριξη

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyElectrolux Υποστήριξη
woman on couch with mobile phone