Ανακαλύψτε

Πλυντήρια πιάτων

ComfortLift

Καλό με εσάς όσο και με τα πιάτα σας, το ComfortLift ανυψώνει το κάτω καλάθι του πλυντηρίου πιάτων σε ένα πιο άνετο ύψος.

Δείτε το ComfortLift σε δράση

Το πλυντήριο πιάτων ComfortLift είναι το πρώτο του είδους του, καθώς προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα πιάτα. Ο μοναδικός και καινοτόμος μηχανισμός ανύψωσης που επιτρέπει την ανύψωση του κάτω καλαθιού προς τα πάνω και προς τον χρήστη βοηθά τόσο στο φόρτωμα όσο και στο άδειασμα. Εξερευνήστε την ομαλή λειτουργία ανύψωσης, τη χωρητικότητα τριών συρταριών και την κομψή, ενιαία εμφάνιση του ComfortLift.

 • 1
  Δορυφορικός Εκτοξευτήρας Νερού

  Ο μοναδικός σχεδιασμός του εκτοξευτήρα νερού εξασφαλίζει αποτελεσματικό πλύσιμο και ξέβγαλμα, κάθε φορά. Ακόμα και οι πιο δυσπρόσιτες γωνίες είναι πλέον προσβάσιμες.

 • 2
  Beam on Floor

  Μια δέσμη φωτός που προβάλλεται  στο δάπεδο σας ενημερώνει για τη λειτουργία, τον τερματισμό και τη δυσλειτουργία του πλυντηρίου.


 • 3
  ComfortRails

  Ειδικά αμορτισέρ επιτρέπουν στα καλάθια του πλυντηρίου πιάτων σας να ολισθήσουν πίσω στην θέση τους. Διακριτικό, αθόρυβο και απαλό με τα πιάτα σας.

Αποχαιρετίστε τους λεκέδες νερού

Η νέα τεχνολογία AirDry της Electrolux ανοίγει αυτόματα το πλυντήριο πιάτων σας στο τελευταίο μέρος του κύκλου. Ένας φυσικός τρόπος για να έχετε τη μέγιστη απόδοση στεγνώματος ενώ μειώνονται αποτελεσματικά οι λεκέδες νερού καθώς και ο λογαριασμός ρεύματος. Τώρα μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα πιάτα σας είναι εντελώς στεγνά (και χωρίς λεκέδες) όταν πηγαίνετε να τα βάλετε στη θέση τους.

Σε ασφαλή χέρια

Τα SoftSpikes® και τα SoftGrips συγκρατούν απαλά στη θέση τους τα ποτήρια. Ενώ ο κύκλος GlassCare 45° τα πλένει σε μειωμένη θερμοκρασία. Κατόπιν ανεβαίνει στους 60° προτού μειωθεί σταδιακά. Αυτό προστατεύει τα ποτήρια σας από ραγίσματα και γρατζουνιές.

Τέρμα στο πλύσιμο των ποτηριών στο χέρι

Για εκείνα τα πολύ καλά ποτήρια που θέλουν λίγο μεγαλύτερη προσοχή, η Electrolux έχει αναπτύξει το βραβευμένο GlassBasket. Εξοικονομήστε χρόνο και επιτύχετε πεντακάθαρα αποτελέσματα με εύκολο φόρτωμα και ασφαλή αποθήκευση για μέχρι και 8 από τα πιο ευαίσθητα ποτήρια σας.

Βραβευμένη σχεδίαση

Τα πλήρως εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων ComfortLift® συνδυάζουν βραβευμένη σχεδίαση με τεχνολογία αιχμής. Ο μοναδικός και καινοτόμος μηχανισμός ανύψωσης που επιτρέπει την ανύψωση του κάτω καλαθιού προς τον χρήστη έχει αναγνωριστεί με το υψηλού κύρους βραβείο σχεδίασης iF.

Βρείτε το ιδανικό πλυντήριο πιάτων για εσάς