Ανακαλύψτε

Επαγωγικές Εστίες

Η πιο καθαρή και πιο ασφαλής επιφάνεια

Οι επαγωγικές εστίες προσαρμόζονται στο μαγειρικό σας σκεύος, εξασφαλίζοντας ότι θερμαίνεται γρήγορα και ομοιόμορφα. Αν δεν υπάρχουν σκεύη πάνω στις εστίες, οι ζώνες μαγειρέματος δεν θερμαίνονται. Επιπλέον, η επιφάνεια που δεν χρησιμοποιείται παραμένει δροσερή, οπότε οι επαγωγικές εστίες σας είναι πιο ασφαλείς. Τίποτα δεν καίγεται πάνω στις εστίες και η γυαλιστερή, επίπεδη επιφάνεια δεν αφήνει τη βρομιά να κρυφτεί πουθενά. Οπότε μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο από το καθάρισμα και να τον ξοδέψετε απολαμβάνοντας το φαγητό σας.

Το χειριστήριο επαγωγικών εστιών της Electrolux

Η κατάλληλη θερμότητα σε μια στιγμή

Οι μικρορυθμίσεις που θέλετε για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα γίνονται πολύ εύκολα με την επαγωγή. Απλώς σύρετε το χειριστήριο και η θερμότητα αλλάζει αμέσως. Έτσι, μπορείτε να διατηρήσετε τη σάλτσα στην ιδανική θερμοκρασία χωρίς τον κίνδυνο να καεί. Και ο ακριβής έλεγχος θερμότητας σημαίνει ότι σπαταλιέται λιγότερη ενέργεια, που είναι ευχάριστα νέα και για τους λογαριασμούς του ρεύματός σας.

Μαγειρέψτε περισσότερα ταυτόχρονα

Απολαύστε περισσότερο χώρο για να δημιουργήσετε τα φαγητά που αγαπάτε με την περιοχή μαγειρέματος FlexiBridge. Μπορείτε να συνδέσετε μέχρι και 4 διαφορετικές ζώνες μαγειρέματος σε 1 ομοιόμορφη και σταθερή θερμοκρασία. Έτσι, όταν μαγειρεύετε εκείνα τα μεγάλα οικογενειακά γεύματα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν το σκεύος είναι πολύ ζεστό ή πολύ κρύο. Μπορείτε απλώς να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τα πεντανόστιμα αποτελέσματα.

Ένα σκεύος πάνω σε επαγωγικές εστίες Infinite™ Pure της Electrolux

Απλή πολυτέλεια

Προσθέστε μια πινελιά στυλ στην κουζίνα σας με τις εστίες Infinite™ Pure. Δεν υπάρχουν ορατά χειριστήρια και ζώνες μαγειρέματος μέχρι να αγγίξετε το κουμπί ενεργοποίησης. Τότε, ανάβει η ευκρινής κόκκινη οθόνη LED και γνωρίζετε ότι είναι έτοιμες για μαγείρεμα. Είτε απενεργοποιημένες, είτε ενεργοποιημένες, δίνουν στην κουζίνα σας μια όμορφη μοντέρνα αισθητική.

Περισσότερος χώρος για δημιουργία

Τρία σκεύη εντός της ίδιας περιοχής FreeZone των επαγωγικών εστιών Infinite Combi της Electrolux
Infinite™ Combi

Όποιο και αν είναι το φαγητό, οι Infinite™ Combi σας προσφέρουν την ελευθερία να μαγειρέψετε με τον τρόπο σας.

Οι επαγωγικές εστίες Infinite™ Combi της Electrolux με ένα γκριλ plancha πάνω σε αυτές

Οι ώρες φαγητού είναι εύκολες

Βελτιώστε το μαγείρεμα του κάθε φαγητού με την περιοχή μαγειρέματος FreeZone. Ανιχνεύει αυτόματα το μέγεθος και το σχήμα μέχρι και 3 σκευών. Μπορείτε να δώσετε στο καθένα μια καθορισμένη θερμοκρασία, η οποία διατηρείται όπου και αν το μετακινήσετε πάνω στην περιοχή FreeZone. Ή για τα μεγαλύτερα μαγειρικά σκεύη όπως το γκριλ plancha, η λειτουργία διαίρεσης σάς προσφέρει δύο διαφορετικές θερμοκρασίες μαγειρέματος στο ίδιο μαγειρικό σκεύος.

Έλεγχος μεμια ματιά

Οι εστίες Infinite™ Combi είναι ο ιδανικός βοηθός του μάγειρα. Η μεγάλη οθόνη σάς δείχνει όλα όσα συμβαίνουν στις εστίες με μια ματιά, όπως η θέση του κάθε σκεύους και το επίπεδο θερμότητας κάτω από αυτό. Έχετε πάντα τον έλεγχο επειδή είναι εύκολο να ρυθμίσετε τις θερμοκρασίες και τους μετρητές χρόνου γρήγορα. Αυτό τις κάνει τις ιδανικές εστίες για περίπλοκες μαγειρικές δημιουργίες.

Διακριτικός, βελτιστοποιημένος σχεδιασμός

Άμεση θερμότητα και αυτόματη αναγνώριση σκεύους

Συρόμενα χειριστήρια αφής ακριβείας

Περισσότερα πλεονεκτήματα της επαγωγής

 • Το κουμπί διακοπής και έναρξης σε επαγωγικές εστίες της Electrolux
  1
  Άμεση ενίσχυση της θερμότητας

  Απολαύστε τέλεια γεύματα γρηγορότερα με το κουμπί Ενίσχυσης Ισχύος. Είναι ιδανικό για τις μαγειρικές εργασίες της τελευταίας στιγμής.

 • Το κουμπί διακοπής και έναρξης σε επαγωγικές εστίες της Electrolux
  2
  Παύση και συνέχιση

  Όποτε σας διακόπτουν, ένα άγγιγμα του κουμπιού Διακοπής και Έναρξης διακόπτει το μαγείρεμα και με ένα δεύτερο άγγιγμα συνεχίζετε από εκεί που είχατε μείνει.

 • Ατμός από μια κατσαρόλα που ανεβαίνει προς τον απορροφητήρα
  3
  Ο απορροφητήρας hands-free

  Το Hob2Hood ελέγχει αυτόματα τον απορροφητήρα σας ανάλογα με το τι μαγειρεύεται στις εστίες.

Από το βράσιμο στο σιγοβράσιμο μεμία κίνηση

Βράζετε μια σάλτσα ή τηγανίζετε κρέας ή ψάρι; Όταν το μαγείρεμά σας απαιτεί γρήγορες και εύκολες αλλαγές θερμότητας, χρησιμοποιήστε το PowerSlide. Δεν χρειάζεται να σκέφτεστε τη ρύθμιση των θερμοκρασιών προς τα πάνω ή προς τα κάτω καθώς μαγειρεύετε. Απλώς σύρετε το σκεύος σας από τη μία θερμότητα στην άλλη. Το PowerSlide σας δίνει περισσότερη ελευθερία και ευελιξία όσο μεγάλα ή πολύπλοκα γεύματα μαγειρεύετε.

Χρειάζομαι νέα σκεύη για την επαγωγή;

Τα περισσότερα σύγχρονα μαγειρικά σκεύη είναι συμβατά με τις επαγωγικές εστίες. Αν δεν είστε σίγουροι, δοκιμάστε τα υπάρχοντα μαγειρικά σας σκεύη χρησιμοποιώντας έναν μαγνήτη. Αν ο μαγνήτης κολλήσει στο κάτω μέρος του σκεύους σας, τότε είναι κατάλληλο για χρήση με επαγωγικές εστίες. Η συλλογή μας Infinite Chef θερμαίνεται έως και 14 φορές ταχύτερα από το ανοξείδωτο ατσάλι. Είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για την επαγωγή.

Αρνί και καρότα ψήνονται στο γκριλ plancha της Electrolux

Μεγιστοποιήστε τη γεύση

Για τα καλύτερα φαγητά, χρησιμοποιήστε τα καλύτερα μαγειρικά σκεύη. Σχεδιασμένα με τη χρήση εξαιρετικών υλικών, διαθέτουμε αξεσουάρ για κάθε μαγειρική τεχνική. Έτσι αξιοποιείτε στο μέγιστο τις επαγωγικές εστίες σας. Όπως το αντικολλητικό μας Γκριλ Plancha, που σας δίνει την ευκαιρία για υγιεινό ψήσιμο, σοτάρισμα ή ρόδισμα χωρίς την προσθήκη λίπους.