Ανακαλύψτε

Φούρνοι ατμού

Μαγείρεμα με ατμό στην κουζίνα σας

Οι καλύτεροι φούρνοι κάνουν το μαγείρεμα γευστικότατων φαγητών εύκολο. Οι φούρνοι ατμού είναι ίδιοι με τους κανονικούς φούρνους αλλά διαθέτουν την επιλογή να προσθέσετε ατμό. Ο ατμός λειτουργεί με αρμονία με την παραδοσιακή θερμότητα ώστε να εμπλουτίσει τις γεύσεις και την υφή. Οπότε μπορείτε να συνεχίσετε να μαγειρεύετε όλες τις αγαπημένες σας συνταγές, αλλά το κρέας θα είναι πιο τρυφερό και το ψωμί θα φουσκώνει ακόμα περισσότερο. Με τον ατμό, είναι εύκολο να δημιουργείτε εκπληκτικά φαγητά, κάθε φορά.

Προσθέστε ατμό για καλύτερο ψήσιμο

Το σπιτικό ψήσιμο είναι καλύτερο με λίγο ατμό. Προσφέρει καλύτερο φούσκωμα, πιο τραγανή κρούστα και πιο αφράτο εσωτερικό. Ο φούρνος μας PlusSteam προσθέτει την κατάλληλη ποσότητα ατμού στο ψήσιμό σας με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Έτσι, με τρία απλά βήματα, μπορείτε να απολαύσετε βελτιωμένη υφή και γεύση - κάθε φορά.

Τρία βήματα για καλύτερο ψήσιμο με τον PlusSteam

 • Κάποιος που ρίχνει νερό στο εσωτερικό του φούρνου
  Βήμα 1

  Ξεκινήστε ρίχνοντας 100ml νερό στο εσωτερικό του φούρνου.

 • Το κουμπί PlusSteam του Πολυλειτουργικού Φούρνου PlusSteam
  Βήμα 2

  Επιλέξτε το πρόγραμμα PlusSteam και πιέστε το κουμπί PlusSteam.

 • Ψήσιμο ψωμιού στον φούρνο Electrolux
  Βήμα 3

  Προθερμάνετε για πέντε λεπτά και μετά απολαύστε το νόστιμο αποτέλεσμα.

Ένα τέλειο cheesecake ψημένο με ατμό

Εκπληκτικά επιδόρπια

Ανακαλύψτε το τέλειο φινίρισμα που μπορείτε να επιτύχετε όταν χρησιμοποιείτε ατμό για να ψήσετε ένα cheesecake, ή ακόμα και μια λεμονόπιτα με μαρέγκα. Τα μίγματα παραμένουν υγρά, οι επιφάνειες μεταξένιες και η ζύμη τραγανή. Όπως οι επαγγελματίες, το cheesecake σας θα είναι πλούσιο αλλά στιβαρό. Και η μαρέγκα σας θα είναι ελαφριά αλλά καλοστημένη. Ένα επιδόρπιο για το οποίο θα είστε περήφανοι.

Το παν είναι η γεύση

Ο CombiSteam Deluxe διαθέτει μια ρύθμιση ατμού για κάθε γεύμα. Ο Ατμός Vital μαγειρεύει απαλά υλικά όπως το ψάρι, κλειδώνοντας τα φυσικά θρεπτικά συστατικά, τις βιταμίνες και τα χρώματα. Απολαύστε περισσευούμενο φαγητό με γεύση φρεσκομαγειρεμένου με τη ρύθμιση Ατμός Intervall Plus. Και για ψητά που είναι τρυφερά στο εσωτερικό αλλά τραγανά απ' έξω, επιλέξτε Ατμό Intervall

Συνταγές φούρνου ατμού

Το μαγείρεμα με ατμό είναι εύκολο. Αυτές οι συνταγές θα ξεκλειδώσουν τη δημιουργικότητά σας και θα σας ανοίξουν έναν καινούργιο κόσμο γεύσεων και υφών. Τα ψητά θα είναι πιο ζουμερά, το ψωμί θα φουσκώνει περισσότερο και οι ζύμες θα είναι πιο τραγανές. Ο ατμός κάνει το καλό φαγητό να έχει ακόμα καλύτερη γεύση και φτιάχνει φαγητά για τα οποία θα είστε περήφανοι.

Ανακαλύψτε τις συνταγές μας για φούρνους ατμού

Γνωρίστε τον πιο προηγμένο μας φούρνο ατμού

CombiSteam Pro

Εκτός από το sous vide, ο CombiSteam Pro διαθέτει όλα τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του CombiSteam Deluxe.

Ο φούρνος ατμού CombiSteam Pro της Electrolux

Γιατί να επιλέξετε sous vide;

Το μαγείρεμα Sous Vide σφραγίζει τα υλικά σε κενό αέρος για να δημιουργήσει εκπληκτικά φαγητά. Και με τον CombiSteam Pro, δεν είναι πλέον μόνο για επαγγελματίες σεφ. Απλώς προσθέστε τα υλικά και τα καρυκεύματα σε μια σακούλα Sous Vide και σφραγίστε την με συσκευή αεροστεγούς σφράγισης. Κατόπιν τοποθετήστε την στον φούρνο για απαλό μαγείρεμα με ατμό και απολαύστε φαγητό που είναι γεμάτο γεύση.

Η οθόνη του αισθητήρα θερμοκρασίας φαγητού και ένα φούρνος ατμού της Electrolux

Τέλεια αποτελέσματα, κάθε φορά

Απολαύστε εκπληκτικές γεύσεις, ό,τι και αν μαγειρεύετε. Ο αισθητήρας θερμοκρασίας φαγητού, που είναι διαθέσιμος στους φούρνους μας CombiSteam Pro και Deluxe, ελέγχει ακριβώς την ποσότητα ατμού που προστίθεται στα φαγητά σας. Έτσι μπορείτε να χαλαρώσετε και να αναμένετε τα νόστιμα αποτελέσματα.

Βελτιώστε τα ψητά σας συνδυάζοντας συμβατική θερμότητα και ατμό

Απολαύστε περισσότερες επιλογές με ακόμα περισσότερα προγράμματα ατμού

Όλα τα χαρακτηριστικά του CombiSteam Deluxe

Δημιουργήστε φαγητά ακριβώς όπως σας αρέσουν με ακριβή έλεγχο της υγρασίας

Απολαύστε το πιο προηγμένο μαγείρεμα με ατμό με λειτουργίες sous vide

Περισσότερα πλεονεκτήματα των φούρνων ατμού

Το καθαρό εσωτερικό ενός φούρνου της Electrolux

Ευκολία στο μαγείρεμα, ευκολία στο καθάρισμα

Ξοδέψτε περισσότερο χρόνο απολαμβάνοντας το φαγητό σας και λιγότερο τρίβοντας. Οι φούρνοι μας διαθέτουν προγράμματα καθαρισμού που κάνουν το καθάρισμα εύκολο. Το καθάρισμα με ατμό βοηθά στην αφαίρεση επίμονων κατάλοιπων φαγητού. Και ο πυρολυτικός καθαρισμός καίει τυχόν κατάλοιπα φαγητού και τα μετατρέπει σε μια λεπτή στάχτη η οποία σκουπίζεται χωρίς κόπο. Έτσι, ο φούρνος σας είναι εύκολος τόσο στο μαγείρεμα όσο και στο καθάρισμα.

Όλα όσα χρειάζεστε σε έναν φούρνο

Οι φούρνοι ατμού μας σάς προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε για φαγητά γεμάτα ένταση και γεύση. Απολαύστε τρυφερό κρέας που ξεκολλάει από το κόκκαλο με τη λειτουργία αργού μαγειρέματος. Επιτύχετε την ξεχωριστή γεύση καπνιστού μπάρμπεκιου με το ενσωματωμένο γκριλ. Και απολαύστε ομοιόμορφα αποτελέσματα ψησίματος όποια θέση σχάρας και αν χρησιμοποιήσετε με τον ανεμιστήρα μεγέθους XL.

Το Deluxe® Steaming Set της Electrolux

Η απόλυτη ισχύς του ατμού

Κλειδώστε την υπέροχη γεύση και υφή των υλικών σας με το Deluxe® Steaming Set. Τα ειδικά σχεδιασμένα ταψιά φούρνου που είναι διάτρητα με μικρές οπές, ενισχύουν την ισχύ του ατμού. Επιτρέπουν στον ατμό να κυκλοφορεί ομοιόμορφα. Το φαγητό σας παραμένει προστατευμένο από το υπερβολικό νερό και μπορείτε να απολαμβάνετε κάθε φορά τέλεια μαγειρεμένα φαγητά.