Λεπτομέρειες προϊόντος

Με το 800 Breeze Hood, δεν χρειάζεται πλέον να μιλάτε δυνατά λόγω θορύβου του ανεμιστήρα όταν κάθεστε για φαγητό με την οικογένεια και τους φίλους σας. Ενεργοποιήστε με το πάτημα ενός κουμπιού όταν τελειώσετε το μαγείρεμα και η ατμόσφαιρα της κουζίνας ανανεώνεται αθόρυβα.

Οφέλη

Ανανεώστε αθόρυβα τον αέρα με τη λειτουργία Breeze

Αγγίξτε το κουμπί breeze μόλις τελειώσετε το μαγείρεμα και το επίπεδο απορρόφησης μειώνεται στο ελάχιστο και είναι σχεδόν αθόρυβο, λειτουργώντας για 60 λεπτά. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας με ησυχία ενώ ο αέρας στην κουζίνα σας ανανεώνεται αθόρυβα.

Hob2Hood® για απόλυτη ευκολία

Η λειτουργία Hob2Hood® συνδέει ασύρματα τις εστίες σας με τον απορροφητήρα σας. Ξεκινήστε το μαγείρεμα και ο απορροφητήρας θα προσαρμόσει αυτόματα τις ρυθμίσεις, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή απορρόφηση ανάλογα με την επιλεγμένη ισχύ των εστιών. Κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, ώστε να διατηρείτε το μυαλό σας και τα χέρια σας στο μαγείρεμά σας.

Αυτός ο απορροφητήρας παρέχει άμεση εξαγωγή ανεπιθύμητων υδρατμών και οσμών

Η υψηλή απόδοση αυτού του απορροφητήρα είναι δυνατή λόγω του ισχυρού μοτέρ του. Λειτουργεί άμεσα για να σας βοηθήσει ιδανικά, αφαιρώντας τους υδρατμούς και τις οσμές από την κουζίνας σας.

Μεγάλή διάρκεια ζωής και καλός φωτισμός - τα LEDlights θα σάς δείξουν τον δρόμο

Απολαύστε επαγγελματικό φωτισμό όσο μαγειρεύετε. Τα LEDlights μας χρησιμοποιούν πολύ λιγότερη ενέργεια από άλλα είδη φωτισμού και παρέχουν τέλεια ορατότητα στην κουζίνα, εξασφαλίζοντας μαγείρεμα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ευκινησία.

Βασικό φίλτρο λίπους για μια καθαρή κουζίνα

Το αξιόπιστο φίλτρο λίπους μας σημαίνει ότι μπορείτε πάντα να απολαμβάνετε έναν καθαρό χώρο μαγειρέματος. Όταν απαιτείται νέο φίλτρο, μπορεί εύκολα να πλυθεί ή να αντικατασταθεί. Η κουζίνα σας θα είναι πιο καθαρή για μεγαλύτερο διάστημα.

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyElectrolux Υποστήριξη
woman on couch with mobile phone