Λεπτομέρειες προϊόντος

Κάθε γεύμα θα είναι μια εμπειρία όταν μαγειρεύετε με τον φούρνο CombiSteam Pro με το επαγγελματικό σύστημα Full Taste System. Έχει τρεις τρόπους μαγειρέματος -αντιστάσεις , ατμός και συνδυασμός των δύο. Προσαρμόζει αυτόματα το σωστό συνδυασμό θερμότητας και ατμού . Έτσι , σας βοηθά να επιτύχετε, με συνέπεια, χρυσή και τραγανή κρούστα στο εξωτερικό και ζουμερό και τρυφερό εσωτερικό. Ότι και να ψήνετε κρέατα, ψωμί ή δημιουργείτε υπέροχα επιδόρπια ή ψήνετε με τη λειτουργία SousVide, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το μαγείρεμα σας θα πάει σε ένα άλλο επίπεδο .
Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη

Εξερευνήστε νέες γεύσεις και έντονα αρώματα

Με τη λειτουργία SousVide μπορείτε να μαγειρέψετε στον ατμό το φαγητό σας μαζί με βότανα και καρυκεύματα της αρεσκείας σας σε κενό αέρος, σε σφραγισμένες σακούλες σε χαμηλή θερμοκρασία . Αυτό ενισχύει σε μεγάλο βαθμό τα αρώματα για απαράμιλλη γεύση και υφή.

Electrolux - Φούρνος - EOB9956XAX

Πάντα οι σωστές ρυθμίσεις μαγειρέματος

Η έγχρωμη οθόνη χειρισμού με την μοναδική λειτουργία VarioGuide σας δίνει διαισθητική πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα 220 συνταγών. Ο φούρνος ρυθμίζει αυτόματα τη λειτουργία θέρμανσης, τη θερμοκρασία και τον χρόνο για την επιθυμητή συνταγή . Ο χρόνος και η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Electrolux - Φούρνος - EOB9956XAX

Πανεύκολος καθαρισμός με ατμό

Το πρόγραμμα καθαρισμού με ατμό σας διευκολύνει στο να κρατήσετε το φούρνο σας καθαρό - πανεύκολα. Η οθόνη του φούρνου σας υπενθυμίζει πότε πρέπει να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα

Πατήστε, αφαιρέστε, γεμίστε - με μία μόνο κίνηση

Το δοχείο νερού αυτού του φούρνου αφαιρείται και ξαναγεμίζει εύκολα. Απλά πιέστε, αφαιρέστε και γεμίστε και ο φούρνος σας είναι έτοιμος.

Έξυπνος ανιχνευτής φαγητού για τέλεια αποτελέσματα

Αυτός ο πρόσθετος αισθητήρας θερμοκρασίας τροφίμων σας δίνει περισσότερες πληροφορίες για το φαγητό σας. Ρυθμίστε τον αισθητήρα στο σωστό επίπεδο μαγειρέματος (π.χ., λίγο ψημένο, μέτρια ψημμένο, καλοψημμένο) και θα σας ειδοποιήσει και θα σβήσει το φούρνο όταν το πιάτο σας είναι έτοιμο.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyElectrolux Υποστήριξη
woman on couch with mobile phone