Λεπτομέρειες προϊόντος

Ο ψυγειοκαταψύκτης TwinTech® No Frost 600 διατηρεί τα τρόφιμα 60% πιο ζουμερά από τα ψυγεία με έναν εξατμιστή. Το σύστημα διπλής ψύξης διατηρεί την ιδανική υγρασία και δεν αφήνει τα τρόφιμα να ξεραθούν. Διασφαλίζει επίσης ότι δεν χρειάζεται να κάνετε ποτέ απόψυξη στον καταψύκτη.*
*Εσωτερική δοκιμασία της τεχνολογίας TwinTech με χρήση μεθόδου εσωτερικής δοκιμασίας, που μετρά το επίπεδο ενυδάτωσης μετά από 9 ημέρες αποθήκευσης σε σύγκριση με το ίδιο προϊόν με έναν εξατμιστή.

Οφέλη

Τα τρόφιμα διατηρούνται έως 60% πιο ζουμερά και φρέσκα με την τεχνολογία TwinTech.*

Χάρη στην TwinTech® No Frost, δεν θα κάνετε ποτέ απόψυξη στον καταψύκτη. Το σύστημα διπλής ψύξης διατηρεί τα τρόφιμα 60% πιο φρέσκα από τα ψυγεία με έναν εξατμιστή.* Επειδή δεν χρησιμοποιεί ξηρό αέρα κατάψυξης, διατηρεί την ιδανική υγρασία και δεν αφήνει τα τρόφιμα να ξεραθούν.*

*Εσωτερική δοκιμασία της τεχνολογίας TwinTech με χρήση μεθόδου εσωτερικής δοκιμασίας, που μετρά το επίπεδο ενυδάτωσης μετά από 9 ημέρες αποθήκευσης σε σύγκριση με το ίδιο προϊόν με έναν εξατμιστή.

Σταθερή ψύξη, με το DynamicAir

Το DynamicAir φροντίζει ώστε το περιβάλλον μέσα στο ψυγείο σας να διατηρείται σε σταθερή θερμοκρασία. Λειτουργεί με την κυκλοφορία δροσερού αέρα σε όλο το ψυγείο. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και όταν ανοίγετε την πόρτα, τα τρόφιμά σας είναι προστατευμένα από την εξωτερική θερμοκρασία.

Δεκαετής εγγύηση για τον συμπιεστή

Η δεκαετής εγγύηση για τον συμπιεστή προσφέρει μέγιστη σιγουριά. Καταχωρήστε το προϊόν σας στο https://www.electrolux.gr/mypages/product-registration/ για να ενεργοποιήσετε την εγγύηση η οποία περιλαμβάνει εργασία, μεταφορά, αφαίρεση και επαναπλήρωση αερίου, γενική συντήρηση και κόστος σέρβις.

Αποθήκευση τροφίμων με ακρίβεια με το εσωτερικό ηλεκτρονικό χειριστήριο

Ελέγξτε τις συνθήκες αποθήκευσης των τροφίμων σας με το εσωτερικό ηλεκτρονικό χειριστήριο. Οι ενδείξεις LED εμφανίζουν τη θερμοκρασία και, χάρη στις ρυθμίσεις, δεν χρειάζεται πλέον να μαντεύετε.

Έλεγχος Υγρασίας για φρέσκα λαχανικά

Απολαύστε πεντανόστιμα λαχανικά με το συρτάρι Ελέγχου Υγρασίας. Διαχειρίζεται την υγρασία του αέρα για να δημιουργήσει το ιδανικό περιβάλλον για την αποθήκευση τροφίμων. Το κλείσιμο των αεραγωγών δημιουργεί τον ιδανικό χώρο για την αποθήκευση μυρωδικών και λαχανικών με πράσινα φύλλα, ενώ το άνοιγμα των αεραγωγών προσφέρει τη βέλτιστη αποθήκευση.

Αξεσουάρ
Δωρεάν υπηρεσία αναστροφής πόρτας

Δωρεάν υπηρεσία αναστροφής πόρτας

Σε περίπτωση που για λόγους λειτουργικότητας χρειάζεστε να προχωρήσετε σε αναστροφή της πόρτας του ψυγείου, εμείς σας προσφέρουμε την υπηρεσία δωρεάν.

Η δωρεάν υπηρεσία έχει ισχύ 21 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησής μας ή με το κατάστημα αγοράς για να αξιοποιήσετε αυτή την προσφορά.

Υποστήριξη

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyElectrolux Υποστήριξη
woman on couch with mobile phone