Ενεργειακή ΚλάσηD
Επίπεδο Θορύβου (db)42
Xωρητικότητα σερβίτσιων14
Πλάτος (cm)60
ComfortLift®
ComfortLift®
GlassCare®
GlassCare®
SatelliteClean®
SatelliteClean®
QuickSelect®
QuickSelect®
AirDry
AirDry
Λεπτομέρειες προϊόντος
Το πρώτο στον κόσμο Πλυντήριο πιάτων ComfortLift® 900 κάνει εύκολο το γέμισμα και άδειασμα. Η μοναδική μας τεχνολογία σηκώνει το καλάθι μέχρι και το ύψος της μέσης με μια εύκολη κίνηση, με ένα ελαφρύ σφίξιμο μιας λαβής. Είναι τόσο εύχρηστο που θα απορείτε πώς ζούσατε χωρίς αυτό τόσο καιρό.
Electrolux - Dishwasher 60 cm - EEC87315L
ComfortLift, το πρώτο καλάθι που ανασηκώνεται

Το μοναδικό μας χαρακτηριστικό ComfortLift σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να σκύβετε για να γεμίσετε ή να αδειάσετε το πλυντήριο πιάτων. Με ένα ελαφρύ σφίξιμο της λαβής, το κάτω καλάθι σηκώνεται απαλά προς το μέρος σας. Είναι μια παγκόσμια καινοτομία από εμάς για την άνεση σας.

Βιώσιμο πλύσιμο πιάτων.

Το QuickSelect με Ecometer σάς δίνει συμβουλές σχετικά με το πώς μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την κατανάλωση ενέργειας και νερού. Με το QuickSelect έχετε τον βέλτιστο έλεγχο του πλυντηρίου πιάτων. Επιλέξτε τον χρόνο κύκλου με το συρόμενο κουμπί αφής και προσθέστε επιπλέον διεργασίες με ένα άγγιγμα.

Electrolux - Dishwasher 60 cm - EEC87315L
Εσωτερικός φωτισμός για καλύτερη ορατότητα

Δείτε τα πάντα καθαρά χάρη στον αυτόματο εσωτερικό φωτισμό. Φωτίζεται το εσωτερικό του πλυντηρίου πιάτων και έτσι βλέπετε καθαρά ό,τι βρίσκεται μέσα. Η φόρτωση και η εκφόρτωση γίνεται πανεύκολα.

Electrolux - Dishwasher 60 cm - EEC87315L
Συνεχής ενημέρωση με το TimeBeam®

Η λειτουργία TimeBeam® σάς ενημερώνει σχετικά με την κατάσταση του κύκλου στο πλυντήριο πιάτων. Προβάλλει τις σημαντικές πληροφορίες στο δάπεδο κάτω από το μηχάνημα, για να μπορείτε να βλέπετε καθαρά πόσος χρόνος έχει απομείνει για την ολοκλήρωση του κύκλου. Τέλος στις εικασίες στη διαδικασία πλυσίματος.

Electrolux - Dishwasher 60 cm - EEC87315L
Όλα σας τα μαχαιροπίρουνα πλένονται με τη μία, με το MaxiFlex

Το συρτάρι MaxiFlex είναι σχεδιασμένο να χωράει μαχαιροπίρουνα και μαγειρικά εργαλεία διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών. Είτε είναι μεγάλα ή διαφορετικών σχημάτων, με τα ρυθμιζόμενα διαχωριστικά και το βάθος του συρταριού μπορείτε να φορτώσετε τα πάντα με ευκολία.

woman on couch with mobile phone
Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις