Λεπτομέρειες προϊόντος

Το πρώτο στον κόσμο Πλυντήριο πιάτων ComfortLift® 900 κάνει εύκολο το γέμισμα και άδειασμα. Η μοναδική μας τεχνολογία σηκώνει το καλάθι μέχρι και το ύψος της μέσης με μια εύκολη κίνηση, με ένα ελαφρύ σφίξιμο μιας λαβής. Είναι τόσο εύχρηστο που θα απορείτε πώς ζούσατε χωρίς αυτό τόσο καιρό.

Οφέλη

ComfortLift, το πρώτο καλάθι που ανασηκώνεται

Το μοναδικό μας χαρακτηριστικό ComfortLift σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να σκύβετε για να γεμίσετε ή να αδειάσετε το πλυντήριο πιάτων. Με ένα ελαφρύ σφίξιμο της λαβής, το κάτω καλάθι σηκώνεται απαλά προς το μέρος σας. Είναι μια παγκόσμια καινοτομία από εμάς για την άνεση σας.

Βιώσιμο πλύσιμο πιάτων.

Το QuickSelect με Ecometer σάς δίνει συμβουλές σχετικά με το πώς μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την κατανάλωση ενέργειας και νερού. Με το QuickSelect έχετε τον βέλτιστο έλεγχο του πλυντηρίου πιάτων. Επιλέξτε τον χρόνο κύκλου με το συρόμενο κουμπί αφής και προσθέστε επιπλέον διεργασίες με ένα άγγιγμα.

QuickSelect με Wi-Fi: Συνδεδεμένο πλυντήριο πιάτων μέσω της έξυπνης συσκευής σας

Τα συνδεδεμένα πλυντήρια πιάτων QuickSelect επιτρέπουν έξυπνο και βιώσιμο πλύσιμο πιάτων. Λάβετε οδηγίες σχετικά με το σωστό πρόγραμμα για το φορτίο σας και επιλέξτε πότε θα λειτουργήσει το πλυντήριο πιάτων για να μειώσετε το ενεργειακό κόστος. Η εφαρμογή συνοψίζει τη χρήση και παρέχει ανατροφοδότηση βιωσιμότητας.

Συνεχής ενημέρωση με το TimeBeam®

Η λειτουργία TimeBeam® σάς ενημερώνει σχετικά με την κατάσταση του κύκλου στο πλυντήριο πιάτων. Προβάλλει τις σημαντικές πληροφορίες στο δάπεδο κάτω από το μηχάνημα, για να μπορείτε να βλέπετε καθαρά πόσος χρόνος έχει απομείνει για την ολοκλήρωση του κύκλου. Τέλος στις εικασίες στη διαδικασία πλυσίματος.

Περισσότερη ορατότητα, αποτελεσματικότερη φόρτωση

Ο εσωτερικός φωτισμός, σας δίνει άμεση εικόνα του εσωτερικού του πλυντηρίου πιάτων. Μπορείτε να βρείτε αποτελεσματικά τα καλύτερα σημεία για τον καθαρισμό κάθε ειδικού εργαλείου μαγειρέματος.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyElectrolux Υποστήριξη
woman on couch with mobile phone