Λεπτομέρειες προϊόντος

Το Ταψί Easy2Clean διαθέτει αντικολλητική κεραμική επίστρωση, για να μπορείτε να μαγειρεύετε χωρίς λαδόκολλα. Επίσης, δεν αφήνει τα λίπη και τις ακαθαρσίες να κολλούν. Άρα, το μόνο που χρειάζεστε για να το διατηρείτε καθαρό χωρίς κόπο είναι λίγο νερό, ένα βρεγμένο πανί και λίγο απορρυπαντικό πιάτων.

Οφέλη

Το Ταψί Easy2Clean σάς δίνει ελευθερία να μαγειρεύετε με τον δικό σας τρόπο

Το Ταψί Easy2Clean διαθέτει καινοτόμο κεραμική επίστρωση που σας δίνει την ελευθερία να μαγειρεύετε γλυκά ή σολομό χωρίς λαδόκολλα ή επιπλέον λάδι. Η χαρακτηριστική επιφάνειά του επιτρέπει στο φαγητό να γλιστράει εύκολα από το ταψί στο πιάτο.

Ο καθαρισμός είναι τώρα ευκολότερος από ποτέ με το Ταψί Easy2Clean

Χάρη στην επίστρωση XERADUR 2 της ILAG®, το Ταψί Easy2Clean σάς δίνει τη δυνατότητα να παραλείψετε το μούλιασμα, το τρίψιμο και τις σκληρές χημικές ουσίες. Το μόνο που χρειάζεστε για να καθαρίσετε το Ταψί Easy2Clean είναι ένα υγρό πανί, ζεστό νερό και απορρυπαντικό πιάτων.

Electrolux - Ταψί φούρνου - E9OOAF11

Το ταψί Easy2Clean. Ασφαλές και ανθεκτικό, μη τοξικό μαγειρικό σκεύος

Το Ταψί Easy2Clean είναι ένα μη τοξικό, φιλικό προς το περιβάλλον ταψί φούρνου. Η κεραμική του επίστρωση δεν περιέχει συνθετικά μείγματα PTFE και PFOA τα οποία μπορεί να είναι βλαβερά σε υψηλές θερμοκρασίες. Μαγειρέψτε με ασφάλεια και σιγουριά χάρη στο Ταψί Easy2Clean.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.