Λεπτομέρειες προϊόντος

Μετατρέψτε στη στιγμή την εστία σας σε μπάρμπεκιου και αποκτήστε τέλεια γεύση εξωτερικής ψησταριάς, όλο τον χρόνο, με το Γκριλ Plancha. Απολαύστε γεύματα μαγειρεμένα στο γκριλ όπως ζουμερές μπριζόλες, γευστικά λαχανικά και φρέσκα θαλασσινά, όποτε εσείς το επιθυμήσετε.

Οφέλη

Γρήγορη και ομοιόμορφη θερμότητα

Όλα τα υλικά ψήνονται ομοιόμορφα όπου και αν τα τοποθετήσετε, καθώς η θερμότητα διανέμεται γρήγορα και σε ολόκληρη την επιφάνεια του γκριλ. Εγγύηση για τέλεια αποτελέσματα, κάθε φορά.

Λιγότερο λάδι, ελαφρύτερο μαγείρεμα

Χάρη στην αντικολλητική επίστρωση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί λιγότερο λάδι, για πιο υγιεινό φαγητό χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση ή στη χαρακτηριστική υφή από το ψήσιμο στο γκριλ.

Εύκολος καθαρισμός

Η αντικολλητική επίστρωση εξασφαλίζει καθαρισμό χωρίς κόπο, έτσι ώστε να μπορείτε να περνάτε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους εστιών

Το γκριλ Plancha εφαρμόζει τέλεια στην επαγωγική σας εστία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε όλους τους άλλους τύπους εστιών.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.