Λεπτομέρειες προϊόντος

Το Υπερηχητικό Στυλό Αφαίρεσης Λεκέδων στοχεύει άμεσα τους λεκέδες – από χυμένο καφέ έως λιωμένη σοκολάτα. Ο συνδυασμός νερού και απορρυπαντικού με την τεχνολογία υπερήχων σημαίνει ότι τα ρούχα που έχουν υποβληθεί σε προεργασία λαμβάνουν πάντα την καλύτερη δυνατή φροντίδα από τα προγράμματα πλύσης.

Οφέλη

Επιπλέον φροντίδα με την τεχνολογία των υπερήχων

Το Υπερηχητικό Στυλό Αφαίρεσης Λεκέδων καθιστά εύκολη τη στόχευση των λεκέδων. Όταν χρησιμοποιείται με νερό και απορρυπαντικό, η τεχνολογία υπερήχων αποστέλλει πολύ μικρές δονήσεις μέσα στις ίνες των ρούχων σας και οι λεκέδες μαλακώνουν μόριο με μόριο. Έτσι, όταν πλυθούν, η επεξεργασία των ρούχων σας είναι αποτελεσματική.

Κάντε προεργασία για τον καθαρισμό

Με το Υπερηχητικό Στυλό Αφαίρεσης Λεκέδων, τα ρούχα είναι καθαρότερα μετά από τα προγράμματα πλύσης. Από λεκέδες μελανιού έως λεκέδες από ποτά, η τεχνολογία υπερήχων λύνει το πρόβλημα. Απλώς κάντε προεργασία στον κάθε λεκέ με το στυλό και θα δείτε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αφαίρεση λεκέδων με ήπιο τρόπο

Το Υπερηχητικό Στυλό Αφαίρεσης Λεκέδων λειτουργεί με ηπιότητα στα λεκιασμένα ρούχα και αποφεύγεται η έκθεση των ινών στην ταλαιπωρία του πλυσίματος στο χέρι. Έτσι, τα ρούχα σας έχουν σπουδαία εμφάνιση και αίσθηση για περισσότερο.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.