Λεπτομέρειες προϊόντος

Ετοιμαστείτε για δημιουργικό μαγείρεμα με το σετ μαγειρικών σκευών, τριών τεμαχίων, της Electrolux. Περιλαμβάνει ένα τηγάνι (24cm) και δύο κατσαρολάκια (16cm, 20cm). Όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε πεντανόστιμες συνταγές, κάθε μέρα.

Οφέλη

Διαχειρίζεται τη θερμότητα σε κάθε τύπο εστίας

Είτε μαγειρεύετε σε επαγωγικές εστίες, ηλεκτρικές εστίες ή εστίες αερίου, το ανοξείδωτο ατσάλι στα σκεύη μας είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε σε οποιονδήποτε τύπο εστίας.

Η βάση για καλύτερο μαγείρεμα

Τα σκεύη μας θερμαίνονται αποτελεσματικά χάρη στην παχιά, σταθερή τους βάση. Ο σχεδιασμός παρέχει άμεση σύνδεση με τις επαγωγικές εστίες – εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας, κάθε φορά.

Μαγειρέψτε και καθαρίστε, εύκολα

Η αντικολλητική επιφάνεια στο τηγάνι μας σημαίνει πως μπορείτε να μαγειρέψετε χωρίς την προσθήκη υπερβολικής ποσότητας λαδιού ή βουτύρου. Η επίστρωση σάς προσφέρει επίσης εύκολο καθάρισμα – καθαρίζει τέλεια με ένα απλό σκούπισμα.

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyElectrolux Υποστήριξη
woman on couch with mobile phone