Λεπτομέρειες προϊόντος

Το 700 Hob2Hood® ελέγχει αυτόματα τις ρυθμίσεις του απορροφητήρα. Καθώς μαγειρεύετε, ο ανεμιστήρας προσαρμόζεται ανάλογα με τις αλλαγές θερμοκρασίας που κάνετε ή αν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε περισσότερες από μία ζώνες. Έτσι, μπορείτε να επικεντρωθείτε περισσότερο στη δημιουργία νόστιμων πιάτων.

Οφέλη

Hob2Hood® για απόλυτη ευκολία

Η λειτουργία Hob2Hood® συνδέει ασύρματα τις εστίες σας με τον απορροφητήρα σας. Ξεκινήστε το μαγείρεμα και ο απορροφητήρας θα προσαρμόσει αυτόματα τις ρυθμίσεις, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή απορρόφηση ανάλογα με την επιλεγμένη ισχύ των εστιών. Κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, ώστε να διατηρείτε το μυαλό σας και τα χέρια σας στο μαγείρεμά σας.

Διατηρήστε την ατμόσφαιρα της κουζίνας σας καθαρή, με αυτόν τον ισχυρό απορροφητήρα

Αυτό το ισχυρό, προηγμένο μοτέρ απορροφητήρα διασφαλίζει ότι η κουζίνα σας θα παραμείνει απαλλαγμένη από ανεπιθύμητους καπνούς και οσμές μαγειρέματος. Καθαρίζει την ατμόσφαιρα άμεσα και αποτελεσματικά.

Μεγάλή διάρκεια ζωής και καλός φωτισμός - τα LEDlights θα σάς δείξουν τον δρόμο

Απολαύστε επαγγελματικό φωτισμό όσο μαγειρεύετε. Τα LEDlights μας χρησιμοποιούν πολύ λιγότερη ενέργεια από άλλα είδη φωτισμού και παρέχουν τέλεια ορατότητα στην κουζίνα, εξασφαλίζοντας μαγείρεμα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ευκινησία.

Φίλτρο λιπαρών ουσιών υψηλής απόδοσης

Το φίλτρο λίπους υψηλής απόδοσης προστατεύει συνεχώς τον αέρα της κουζίνας σας, διατηρώντας τον καθαρό. Συγκρατεί αποτελεσματικά το λίπος που δημιουργείται από το μαγείρεμα. Και επειδή πλένεται πλήρως, παρατείνεται η διάρκεια ζωής του απορροφητήρα σας. Απολαύστε μια φρέσκια κουζίνα για ακόμη περισσότερο καιρό.

Μια πιο ακριβής διαδικασία μαγειρέματος

Ένα κομψό γυάλινο πάνελ ενοποιεί τις ρυθμίσεις του απορροφητήρα για γρήγορο και αποτελεσματικό εξαερισμό στην κουζίνα. Απόλυτη ακρίβεια με το πάτημα ενός κουμπιού.

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyElectrolux Υποστήριξη
woman on couch with mobile phone