Λεπτομέρειες προϊόντος

Οι Επαγωγικές Εστίες 700 SenseBoil® φροντίζουν το νερό που βράζει. Προσαρμόζουν αυτόματα τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας καταλαβαίνοντας πότε το νερό είναι κοντά στο σημείο βρασμού για ένα σταθερό σιγοβράσιμο. Έτσι, μπορείτε να παρασκευάσετε νόστιμα φαγητά αντί να κοιτάτε το νερό που βράζει.

Οφέλη

Βράσιμο νερού υπό έλεγχο με τον Αισθητήρα Βρασμού

Ο Αισθητήρας Βρασμού ανιχνεύει πότε το νερό στο σκεύος σας φτάνει στο σημείο βρασμού. Η λειτουργία βρασμού σε σιγοβράσιμο ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία ώστε να μειώσει τις φυσαλίδες που ανεβαίνουν και μετατρέπει το βράσιμο σε σιγοβράσιμο. Σας προσφέρει περισσότερο χρόνο να δημιουργήσετε άλλα πιάτα.

Hob2Hood® για καθαρή άνεση

Η λειτουργία Hob2Hood® συνδέει ασύρματα την εστία σας με τον απορροφητήρα σας. Ξεκινήστε το μαγείρεμα και ο απορροφητήρας θα προσαρμόσει αυτόματα τις ρυθμίσεις, παρέχοντας την καλύτερη εξαγωγή με βάση την ισχύ που επιλέχθηκε στην εστία. Κάνει τη σκληρή δουλειά, ώστε να μπορείτε να κρατήσετε το μυαλό σας - και τα χέρια σας - στη μαγειρική σας.

Πλήρης ευελιξία με 4 χειρισμούς μεμονωμένων ζωνών

Οι χειρισμοί μεμονωμένων ζωνών σάς δίνουν πλήρη έλεγχο κατά την προετοιμασία του αγαπημένου σας γεύματος. Εύκολη περιήγηση σε διάφορες ρυθμίσεις - από την ενεργοποίηση κλείδιου ασφαλείας για παιδιά και τη ρύθμιση των χρονοδιακοπών μέχρι και τη χρήση λειτουργίας PowerBoost, για να μαγειρέψετε γρήγορα το φαγητό σας.

Έντονη θερμότητα, σε μία στιγμή με το PowerBoost

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία PowerBoost για μια άμεση έκρηξη θερμότητας κατά το μαγείρεμα. Είναι ιδανικό για ταχύτερη προετοιμασία πιάτων. Μπορείτε να βράσετε νερό γρηγορότερα από ποτέ και να ετοιμάσετε τα τηγάνια για τσιγάρισμα όταν τα χρειάζεστε.

Κάθε ζώνη ρυθμίζετε ξεχωριστά ώς προς τον χρονοδιακόποτη

Το μαγείρεμα πολλαπλών πιάτων μπορεί να είναι σύνθετο, αλλά η ρύθμιση των χρονοδιαπτών δεν θα έπρεπε να είναι . Ορίστε ανεξάρτητους χρονοδιακόπτες για κάθε ζώνη μαγειρέματος και όταν τελειώσει ο χρονοδιακόπτης, η εστία σβήνει αυτόματα. Είναι έξυπνη βοήθεια, ώστε κάθε γεύμα να συνοδεύεται εύκολα.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyElectrolux Υποστήριξη
woman on couch with mobile phone