Λεπτομέρειες προϊόντος

Ο Φούρνος μικροκυμάτων με γκριλ 600 είναι ο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να μαγειρέψετε τα περισσότερα από τα αγαπημένα σας φαγητά. Κάνει όλα όσα θα περιμένατε από έναν συμβατικό φούρνο μικροκυμάτων, ενώ με την πρόσθετη λειτουργία του γκριλ μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη ευελιξία στην κουζίνα.

Οφέλη

Μικροκύματα - Ο βοηθός σας στη κουζίνα

Η λειτουργία μικροκυμάτων είναι η λύση στα γρήγορα και νόστιμα γεύματα σας. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να λιώσετε σοκολάτα, να ξεπαγώσετε το αγαπημένο σας φαγητό ή να ξαναζεστάνετε αυτά που μείνανε, γρήγορα. Είναι ο γρήγορος και εύκολος τρόπος να δημιουργήσετε νόστιμα γεύματα.

Ξεπαγώστε γρήγορα το φαγητό σας με τη λειτουργία απόψυξης

Το κατεψυγμένο φαγητό σας ξεπαγώνει γρήγορα, χάρη στη λειτουργία απόψυξης των μικροκυμάτων. Αφού επιλέξετε τον τύπο και το βάρος του φαγητού, ο φούρνος μικροκυμάτων υπολογίζει αυτόματα τον χρόνο που θα χρειαστεί. Στη συνέχεια αρχίζει να αποψύχει το πιάτο διατηρώντας ταυτόχρονα τη γεύση και την υφή.

Ασφάλεια πρώτα με παιδικό κλείδωμα

Απολαύστε την ηρεμία σας με τη λειτουργία Child Lock. Σας επιτρέπει να κλειδώσετε τον πίνακα ελέγχου του φούρνου, οπότε δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά λάθος. Δηλαδή τα μικρά παιδιά παραμένουν ασφαλή και υγιή.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyElectrolux Υποστήριξη
woman on couch with mobile phone