Λεπτομέρειες προϊόντος

Ο φούρνος 800 SteamBoost με Steamify® κλειδώνει τα θρεπτικά συστατικά και την υγρασία, γιατί όταν μαγειρεύετε με ατμό, δεν χρειάζεται να προσθέσετε λίπος για να ενισχύσετε τη γεύση. Απολαύστε άψογα αποτελέσματα με το πάτημα ενός κουμπιού. Απλώς επιλέξτε τη θερμοκρασία και αφήστε σε εμάς τα υπόλοιπα.

Οφέλη

Electrolux - Φούρνος - EOB8S39WX

Steamify®, ο βοηθός σας στον ατμό

Η λειτουργία Steamify® κάνει τη δημιουργία νόστιμων φαγητών ακόμα πιο εύκολη. Ορίστε τη θερμοκρασία μαγειρέματος που θα χρησιμοποιούσατε συνήθως και ο φούρνος προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις για τέλειο φαγητό στον ατμό. Για πιο υγιεινό και γευστικό φαγητό, γνωρίστε τον ειδικό στον ατμό.

Smart Kitchen - εξατομικευμένη βοήθεια στο μαγείρεμα

Με την εφαρμογή My Electrolux Kitchen μπορείτε να διαχειριστείτε τον φούρνο σας από απόσταση, να δείτε τους συνεργάτες μας και να λάβετε εξατομικευμένη βοήθεια. Είναι ο εύκολος τρόπος να εμπλουτίσετε την Smart Kitchen εμπειρία σας.

Electrolux - Φούρνος - EOB8S39WX

Μαγείρεμα ακριβείας με τον Αισθητήρα Φαγητού

Χάρη στον Αισθητήρα Φαγητού, μπορείτε να έχετε τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά. Μπορείτε να παρακολουθείτε τη διαδικασία μαγειρέματος μετρώντας τη θερμοκρασία πυρήνα του φαγητού. Σας ενημερώνει, επίσης, πότε το φαγητό σας έχει μαγειρευτεί στην επιθυμητή θερμοκρασία και διακόπτει το μαγείρεμα.

Διαισθητικότητα και λειτουργικότητα στο χέρι σας. Οθόνη Αφής EXCite

Με την Οθόνη Αφής EXCite μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα τη θερμοκρασία και τους χρονισμούς των φούρνων σας, είτε ψήνετε μάφιν είτε μαγειρεύετε σολομό. Σας δίνουμε την τεχνολογία που χρειάζεστε και την βοήθεια που θέλετε, για να μαγειρέψετε τα λαχταριστά πιάτα που αγαπάτε.

Electrolux - Φούρνος - EOB8S39WX

Εξοικονομήστε χρόνο με τη λειτουργία Ταχείας Προθέρμανσης

Με την Ταχεία Προθέρμανση ο φούρνος είναι έτοιμος όποτε το θελήσετε. Με συντομότερο χρόνο προθέρμανσης από τη συμβατική θέρμανση, μπορείτε να μετατρέψετε τις ελεύθερες στιγμές σε νόστιμα γεύματα.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.


  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Αποκτήστε μια συγκεντρωτική εικόνα των εγγυήσεών σας
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyElectrolux Υποστήριξη
woman on couch with mobile phone