Λεπτομέρειες προϊόντος

Με το Συρτάρι Κενού Αέρος 900 μπορείτε να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας και να πειραματιστείτε στο σπίτι με το sous-vide. Η συσκευή σφράγισης κενού αέρος είναι έτοιμη προς χρήση και είναι συμβατή με όλες τις σακούλες φαγητού της αγοράς. Δημιουργήστε ζουμερές μπριζόλες και γευστικά λαχανικά με ευκολία.

Οφέλη

Ενισχύστε τις γεύσεις και σφραγίστε την υγρασία με το μαγείρεμα sous-vide

Ελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας στο σπίτι και χρησιμοποιήστε το συρτάρι κενού αέρος για να σφραγίσετε τη γεύση. Η σφράγιση κενού αέρος των υλικών αφαιρεί τον αέρα, συγκρατώντας την υγρασία και ενισχύοντας τις γεύσεις. Το φαγητό σας διατηρεί την υφή, τη γεύση ακόμα και τα θρεπτικά του συστατικά. Για πεντανόστιμα αποτελέσματα.

Μαρινάρισμα σε λιγότερο από 10 λεπτά

Με το συρτάρι κενού αέρος δεν χρειάζεται πλέον να μαρινάρετε το φαγητό σας για πολλές ώρες για να έχετε νόστιμα αποτελέσματα. Με το άγγιγμα ενός κουμπιού, η συσκευή σφράγισης κενού αέρος μαρινάρει σε λιγότερο από 10 λεπτά. Σφραγίζει τις γεύσεις σπρώχνοντας τη μαρινάδα μέσα στο κρέας.

Η σφράγιση κενού αέρος διατηρεί το φαγητό φρέσκο

Απολαύστε το φαγητό σας για περισσότερο με το συρτάρι κενού αέρος. Αφαιρώντας όλο τον αέρα από τη σακούλα, το φαγητό διατηρείται για πολύ περισσότερο από ό,τι αν αποθηκεύονταν ως συνήθως – μπορεί ακόμα και να τριπλασιαστεί ο χρόνος ζωής κάποιων προϊόντων. Το φαγητό παραμένει φρέσκο, με λιγότερη σπατάλη και περισσότερες επιλογές.

Σφραγίστε, μαγειρέψτε με sous-vide, εντυπωσιάστε

Απολαύστε μαγείρεμα επιπέδου σεφ και sous-vide με το συρτάρι κενού αέρος. Μπορείτε να μαγειρέψετε υλικά, όπως μπριζόλες και να δημιουργήσετε νόστιμο και τρυφερό κρέας. Το φαγητό δεν στεγνώνει και οι γεύσεις ενισχύονται, έτσι φτιάχνετε γευστικά αριστουργήματα.

Σφραγίστε τη γεύση βάζοντας τα υλικά σε γυάλινα βάζα με κενό αέρος

Σφραγίστε τη γεύση βάζοντας τα υλικά στα βολικά γυάλινα βάζα με κενό αέρος – απλώς τοποθετήστε τα στο συρτάρι και επιλέξτε το μέγιστο κενό αέρος. Επιτέλους, μπορείτε να διατηρήσετε και να προστατέψετε τα θρεπτικά συστατικά στα φαγητά χρησιμοποιώντας γυάλινα βάζα και πλαστικές σακούλες.

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyElectrolux Υποστήριξη
woman on couch with mobile phone