Λεπτομέρειες προϊόντος

Ο καταψύκτης OptiSpace 500 προσφέρει ευρύχωρο εσωτερικό για τα τρόφιμα. Με τις επιλογές αποθήκευσης, μπορείτε εύκολα να βρείτε χώρο για μεγαλύτερα προϊόντα. Και αν χρειάζεστε ακόμα περισσότερο χώρο, τα συρτάρια μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα.

Οφέλη

Το OptiSpace έχει ευρύχωρο εσωτερικό για τα τρόφιμα

Ο καταψύκτης με OptiSpace προσφέρει άφθονες επιλογές αποθήκευσης τόσο επάνω όσο και ανάμεσα στα ράφια. Και αν χρειάζεστε ακόμα περισσότερο χώρο, τα συρτάρια αφαιρούνται εύκολα ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Εγγύηση πέντε ετών για τον συμπιεστή

Απολαύστε απόλυτη σιγουριά γνωρίζοντας ότι ο συμπιεστής καλύπτεται με εγγύηση πέντε ετών. Καταχωρήστε το προϊόν σας στο https://www.electrolux.gr/mypages/product-registration/ για να ενεργοποιήσετε την εγγύηση η οποία περιλαμβάνει εργασία, μεταφορά, αφαίρεση και επαναπλήρωση αερίου, γενική συντήρηση και κόστος σέρβις.

Επιλέξτε τις ρυθμίσεις του καταψύκτη με το Ηλεκτρονικό Χειριστήριο.

Το Ηλεκτρονικό Χειριστήριο σάς δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις και την εσωτερική θερμοκρασία του καταψύκτη.

Καταψύξτε γρήγορα τα φρέσκα τρόφιμα με το FastFreeze

Η λειτουργία FastFreeze καταψύχει γρήγορα τα φρέσκα τρόφιμα, έτσι ώστε οι βιταμίνες, οι υφές, οι γεύσεις και όλα τα υγιεινά συστατικά να διατηρούνται καλύτερα.

Κορυφαίος φωτισμός LED καταψύκτη

Απολαύστε κορυφαία ορατότητα με τον ενσωματωμένο φωτισμό LED του καταψύκτη μας. Οι διακριτικοί, ενεργειακά αποδοτικοί λαμπτήρες φωτίζουν δυνατά ολόκληρο τον χώρο. Καταναλώνουν δέκα φορές λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τον συμβατικό φωτισμό.

Υποστήριξη

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyElectrolux Υποστήριξη
woman on couch with mobile phone