Λεπτομέρειες προϊόντος

Ο ψυγειοκαταψύκτης TwinTech® No Frost 600 διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα και ζουμερά. Το σύστημα διπλής ψύξης διατηρεί την ιδανική υγρασία και δεν αφήνει τα τρόφιμα να αφυδατωθούν.  Διασφαλίζει επίσης ότι δεν χρειάζεται να κάνετε ποτέ απόψυξη στον καταψύκτη.

Οφέλη

TwinTech No Frost: Προστατεύει τα προϊόντα, αποτρέπει τη συσσώρευση πάγου

Το διπλό σύστημα ψύξης του TwinTech® No Frost προσφέρει ξεχωριστή κυκλοφορία αέρα μεταξύ ψυγείου και καταψύκτη. Αυτό διατηρεί το σωστό επίπεδο υγρασίας στο ψυγείο για να αποτρέψει την ξήρανση των προϊόντων, αποτρέποντας παράλληλα τη συσσώρευση πάγου στον καταψύκτη.

Λιτή εμφάνιση, με DesignLine

Η κορυφαία εμφάνιση του ψυγειοκαταψύκτη ταιριάζει απόλυτα στη μοντέρνα κουζίνα, με καθαρές γραμμές και απόλυτα επίπεδη σχεδίαση. Έτσι, απολαμβάνετε ένα υπέροχα ομοιόμορφο φινίρισμα.

Οι γεύσεις διατηρούνται στα καλύτερά τους με το MultiFlow

Τα τρόφιμα διατηρούνται στα καλύτερά τους, με το MultiFlow. Η τεχνολογία αυτή διατηρεί μια σταθερή θερμοκρασία εντός του ψυγείου σας, αποτρέποντας την αφυδάτωση των τροφίμων σας. Δημιουργεί ένα περιβάλλον το οποίο διατηρεί τα τρόφιμα πεντανόστιμα, μέχρι να πάτε πάλι για ψώνια.

Αξεσουάρ
Δωρεάν υπηρεσία αναστροφής πόρτας

Δωρεάν υπηρεσία αναστροφής πόρτας

Σε περίπτωση που για λόγους λειτουργικότητας χρειάζεστε να προχωρήσετε σε αναστροφή της πόρτας του ψυγείου, εμείς σας προσφέρουμε την υπηρεσία δωρεάν.

Η δωρεάν υπηρεσία έχει ισχύ 21 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησής μας ή με το κατάστημα αγοράς για να αξιοποιήσετε αυτή την προσφορά.

Υποστήριξη

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyElectrolux Υποστήριξη
woman on couch with mobile phone