Λεπτομέρειες προϊόντος

Το ψυγείο OptiSpace 500 προσφέρει ευρύχωρο εσωτερικό για τα τρόφιμα. Με τις επιλογές αποθήκευσης, μπορείτε εύκολα να βρείτε χώρο για μεγαλύτερα προϊόντα. Και αν χρειάζεστε ακόμα περισσότερο χώρο, τα συρτάρια μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα.

Οφέλη

Το OptiSpace έχει ευρύχωρο εσωτερικό για τα τρόφιμα

Το ψυγείο με OptiSpace προσφέρει άφθονες επιλογές αποθήκευσης τόσο επάνω όσο και ανάμεσα στα ράφια. Και αν χρειάζεστε ακόμα περισσότερο χώρο, τα συρτάρια αφαιρούνται εύκολα ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Εγγύηση πέντε ετών για τον συμπιεστή

Απολαύστε απόλυτη σιγουριά γνωρίζοντας ότι ο συμπιεστής καλύπτεται με εγγύηση πέντε ετών. Καταχωρήστε το προϊόν σας στο https://www.electrolux.gr/mypages/product-registration/ για να ενεργοποιήσετε την εγγύηση η οποία περιλαμβάνει εργασία, μεταφορά, αφαίρεση και επαναπλήρωση αερίου, γενική συντήρηση και κόστος σέρβις

Εύκολη αποθήκευση περισσότερων.

Στο διάφανο συρτάρι λαχανικών πλήρους πλάτους αποθηκεύονται εύκολα μεγαλύτερα και μακρύτερα προϊόντα. Ψωνίστε με σιγουριά, γνωρίζοντας ότι υπάρχει ο χώρος να αποθηκευτούν εύκολα, μεγαλύτερα προϊόντα στο ψυγείο σας.

Αξιόπιστα ράφια με γυαλί ασφαλείας

Τα σταθερά ράφια μέσα στο ψυγείο είναι κατασκευασμένα από γυαλί ασφαλείας, φημισμένο για την ανθεκτικότητά του. Και εάν υπάρχουν τυχαίες διαρροές, μπορεί εύκολα να καθαριστεί με ένα υγρό πανί.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyElectrolux Υποστήριξη
woman on couch with mobile phone