Λεπτομέρειες προϊόντος

Η τεχνολογία Πλυντηρίων πιάτων μας AirDry 300 ολοκληρώνει τον κάθε κύκλο με μια πνοή φρέσκου αέρα, έχοντας τρεις φορές καλύτερη απόδοση από τα συστήματα κλειστής πόρτας. Η πόρτα ανοίγει αυτόματα κατά τη φάση στεγνώματος και ο αέρας αφήνει τα πιάτα και τα μαχαιροπίρουνα εντελώς στεγνά.

Οφέλη

Electrolux - Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων - EES47310IX

Τρεις φορές καλύτερο στέγνωμα με το AirDry 

Η νέα τεχνολογία AirDry χρησιμοποιεί τη φυσική ροή του αέρα για να ολοκληρώσει το στέγνωμα, για έως και τρεις φορές καλύτερη απόδοση σε σύγκριση με τα συστήματα κλειστής πόρτας. Η πόρτα ανοίγει κατά 10cm προς το τέλος του κύκλου, αφήνοντας τον αέρα να κυκλοφορεί για εξαιρετικά αποτελέσματα στεγνώματος.

Γρήγορο και αποδοτικό

Ο νέος τρόπος εξοικονόμησης χρόνου. Όταν έχετε ένα μικρό φορτίο, το πρόγραμμά μας σύντομης πλύσης 30 λεπτών σας προσφέρει την ιδανική λύση. Και όλα αυτά χωρίς κανένα συμβιβασμό στα αποτελέσματα πλύσης. Για τέλεια αποτελέσματα πλύσης - γρήγορα.

Τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με τη φροντίδα του μηχανήματος

Διατηρήστε τη λειτουργία του πλυντηρίου πιάτων σας στα καλύτερά της με τον κύκλο φροντίδας του μηχανήματος. Το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα λειτουργεί συνδυαστικά με το απορρυπαντικό έτσι ώστε να περιορίσουν τη συσσώρευση αλάτων και λιπών, για πιο καλά αποτελέσματα πλύσης που διαρκούν.

Electrolux - Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων - EES47310IX

AutoSense, η έξυπνη επιλογή

Απολαύστε έναν πλήρως προσαρμοσμένο κύκλο πλυντηρίου πιάτων, κάθε φορά, με το πρόγραμμα AutoSense. Οι έξυπνοι αισθητήρες ρυθμίζουν αυτόματα τον χρόνο, τη θερμοκρασία και τη χρήση νερού ανάλογα με τον καθαρισμό που χρειάζεται κάθε φορτίο. Πλύσιμο υψηλού επιπέδου με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.


  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Αποκτήστε μια συγκεντρωτική εικόνα των εγγυήσεών σας
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyElectrolux Υποστήριξη
woman on couch with mobile phone