Λεπτομέρειες προϊόντος

Η τεχνολογία Πλυντηρίων πιάτων μας AirDry 300 ολοκληρώνει τον κάθε κύκλο με μια πνοή φρέσκου αέρα, έχοντας τρεις φορές καλύτερη απόδοση από τα συστήματα κλειστής πόρτας. Η πόρτα ανοίγει αυτόματα κατά τη φάση στεγνώματος και ο αέρας αφήνει τα πιάτα και τα μαχαιροπίρουνα εντελώς στεγνά.

Οφέλη

Τρεις φορές καλύτερο στέγνωμα με το AirDry 

Η νέα τεχνολογία AirDry χρησιμοποιεί τη φυσική ροή του αέρα για να ολοκληρώσει το στέγνωμα, για έως και τρεις φορές καλύτερη απόδοση σε σύγκριση με τα συστήματα κλειστής πόρτας. Η πόρτα ανοίγει κατά 10cm προς το τέλος του κύκλου, αφήνοντας τον αέρα να κυκλοφορεί για εξαιρετικά αποτελέσματα στεγνώματος.

Το νερό φτάνει σε κάθε γωνία, με τους Διπλούς Εκτοξευτήρες Νερού

Το κάθε ποτήρι, σκεύος και πιάτο καλύπτεται από τους δύο περιστρεφόμενους εκτοξευτήρες νερού του πλυντηρίου πιάτων. Οι εκτοξευτήρες εξασφαλίζουν ότι το νερό φτάνει σε κάθε γωνία, έτσι τα πιάτα σας βγαίνουν πεντακάθαρα. Τόσο στο επάνω όσο και στο κάτω καλάθι.

Γρήγορο και αποδοτικό

Ο νέος τρόπος εξοικονόμησης χρόνου. Όταν έχετε ένα μικρό φορτίο, το πρόγραμμά μας σύντομης πλύσης 30 λεπτών σας προσφέρει την ιδανική λύση. Και όλα αυτά χωρίς κανένα συμβιβασμό στα αποτελέσματα πλύσης. Για τέλεια αποτελέσματα πλύσης - γρήγορα.

Εύκολη εγκατάσταση, PerfectFit

Με τους συρόμενους μεντεσέδες PerfectFit, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να εγκαταστήσετε το νέο σας πλυντήριο πιάτων. Οι μεντεσέδες προσαρμόζονται σε όλα τα εξειδικευμένα ύψη του μηχανήματος και καταργούν ακόμη και την ανάγκη κοπής της πλίνθου. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το μηχάνημά σας θα ταιριάξει τέλεια στην κουζίνα σας.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyElectrolux Υποστήριξη
woman on couch with mobile phone