Λεπτομέρειες προϊόντος

Το Σύστημα ColourCare στο πλυντήριο ρούχων PerfectCare 900 αφαλατώνει το νερό, απομακρύνοντας τα βαριά μεταλλικά στοιχεία, δίνοντας στα απορρυπαντικά τη δυνατότητα να δρουν πιο αποτελεσματικά σε πιο κρύες θερμοκρασίες. Και αυτό σημαίνει πιο απαλό και σχολαστικό καθαρισμό. Με την υπόσχεση ότι τα χρωματιστά δεν θα ξεθωριάσουν ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις.

Οφέλη

Τα χρώματα δεν ξεθωριάζουν*

Με το Σύστημα ColourCare, τα χρώματα προστατεύονται και παραμένουν ζωηρά. Το μοναδικό φίλτρο αφαιρεί άλατα και ακαθαρσίες από το νερό, γεγονός που σημαίνει ότι τα απορρυπαντικά και τα μαλακτικά αρχίζουν να λειτουργούν σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Το απαλό πλύσιμο παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα, κάθε φορά.

*Δοκιμή για αντοχή των χρωμάτων που πραγματοποιήθηκε σε κόκκινο και μαύρο πολυεστέρα μετά από 50 κύκλους πλύσης στους 30 βαθμούς.

Η λύση για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Το Σύστημά μας UltraCare προ-αναμιγνύει τα απορρυπαντικά για ένα γρήγορο, σχολαστικό καθάρισμα. Το προ-αναμεμιγμένο μαλακτικό φτάνει στην κάθε ίνα του υφάσματος και την προστατεύει.

Κορυφαία φροντίδα ρούχων με ένα πάτημα στο smartphone σας

Με την εφαρμογή MyElectrolux, μπορείτε να χειριστείτε απομακρυσμένα τις συσκευές πλυσίματος και στεγνώματος ρούχων που διαθέτετε, από το smartphone σας. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Care Advisor για να λάβετε εξειδικευμένες οδηγίες για το πώς να πλύνετε τα ρούχα σας. Και με τη λειτουργία MyFavourites, μπορούν να αποθηκευτούν συγκεκριμένες ρυθμίσεις για τα ρούχα που φοράτε πιο συχνά.

Τα υφάσματα φαίνονται καινούργια για τον διπλάσιο χρόνο*

Το σύστημα SensiCare προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις του προγράμματος ώστε να ταιριάζει στο μέγεθος του φορτίου. Οι έξυπνοι αισθητήρες μειώνουν τον χρόνο, το νερό και την ενέργεια που χρησιμοποιείται. Για αποτελεσματικό καθαρισμό με ακρίβεια χωρίς κάποιο κίνδυνο φθοράς.

*Η δοκιμή για το ξεθώριασμα έγινε από τη Ritex. Αρ. δοκιμής 15CR00099 τον Δεκέμβριο του 2015.

Λιγότερο τσαλάκωμα κατά ένα τρίτο*

Τα ρούχα βγαίνουν από τον κάδο με λιγότερο τσαλάκωμα χάρη στο σύστημα SteamCare. Με την προσθήκη ατμού στο τέλος της πλύσης, οι ίνες χαλαρώνουν και μειώνεται το τσαλάκωμα κατά ένα τρίτο. Χωρίς να εκτεθούν στη θερμότητα του κανονικού σιδερώματος, τα ρούχα έχουν καλύτερη εμφάνιση για περισσότερο.

*Σε σύγκριση με το ίδιο μηχάνημα χωρίς το Σύστημα SteamCare.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyElectrolux Υποστήριξη
woman on couch with mobile phone