Λεπτομέρειες προϊόντος

Το πλυντήριο άνω φόρτωσης 600 με SensiCare προσαρμόζει τη διάρκεια του προγράμματος ανάλογα με το μέγεθος του φορτίου. Παρέχει τη σωστή ποσότητα νερού, χρόνου και ενέργειας για να προσφέρει ιδανική φροντίδα στα ρούχα, ανεξάρτητα από το μέγεθος του φορτίου. Τα ρούχα διατηρούνται άψογα για πολύ καιρό.

Οφέλη

Τεχνολογία SensiCare - Προσαρμοσμένη φροντίδα σε λιγότερο χρόνο

Η τεχνολογία SensiCare ζυγίζει κάθε φορτίο και ρυθμίζει αυτόματα τον κύκλο, έτσι ώστε τα ρούχα σας να καθαρίζονται για το σωστό χρονικό διάστημα. Αποτρέπει το παραπάνω πλύσιμο και διασφαλίζει ότι τα ρούχα διατηρούν την εμφάνιση και την υφή τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Πλύνετε έως και 50% πιο γρήγορα με την επιλογή TimeSave

Απολαύστε σχολαστικό και ταχύτερο πλύσιμο με την επιλογή TimeSave. Πατήστε το κουμπί για να μειώσετε τον κύριο χρόνο πλύσης της συσκευής εως και 50%. Τα βαμβακερά και τα συνθετικά σας καθαρίζονται το ίδιο αποτελεσματικά, μόλις στον μισό χρόνο.

Η μπουγάδα σας προσαρμοσμένη στο πρόγραμμα σας με τη λειτουργία Delay Start

Η λειτουργία Delay Start σάς δίνει τον έλεγχο της μπουγάδας σας. Μπορείτε να αναβάλλετε την ώρα έναρξης του κύκλου πλυσίματος, έτσι ώστε τα ρούχα να μην μένουν στον κάδο για ώρες. Τώρα μπορείτε να προσαρμόσετε τη μπουγάδα σας στο πρόγραμμά σας.

Electrolux - Πλυντήριο ρούχων άνω φόρτωσης - EW6TN5261F

Κύκλοι πλύσης με Πιστοποίηση Woolmark Blue

Πλύνετε τα μάλλινά σας με απόλυτη σιγουριά, χρησιμοποιώντας τον κύκλο πιστοποίησης Woolmark Blue. Πλένει με την ήπια και μετρημένη φροντίδα μιας πλύσης στο χέρι. Έτσι, τα ενδύματα κρατούν το σχήμα και την απαλότητά τους, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας ρούχα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αφαιρεί πάνω από το 99,99% των βακτηρίων και των ιών* από τα ρούχα

Το αντιαλλεργικό πρόγραμμα ατμού είναι πιστοποιημένο από τη Swissatest και αφαιρεί πάνω από το 99,99% των βακτηρίων και των ιών* από τα ρούχα. Συνδυάζοντας πλύσιμο στους 60°C και ατμό, διατηρείται η υγιεινή και η καθαριότητα των ρούχων, με μειωμένα αλλεργιογόνα.

* Έχει δοκιμαστεί για Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa και MS2 Bacteriophage σε εξωτερική δοκιμή που εκτελέστηκε από τη Swissatest Testmaterialien AG το 2021 (Αρ. αναφοράς δοκιμής: 202120117)

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyElectrolux Υποστήριξη
woman on couch with mobile phone