Ανακαλύψτε

Απορροφητήρες

Ένας απορροφητήρας καμίνι από γυαλί και ανοξείδωτο ατσάλι πάνω από ένα σκεύος επάνω σε επαγωγικές εστίες

Μαγείρεμα χωρίς περισπασμούς

Βρείτε έναν απορροφητήρα που να είναι αρκετά ισχυρός ώστε να διατηρεί ακόμα και μεγάλες κουζίνες χωρίς οσμές, αλλά και αρκετά αθόρυβος ώστε ίσα που να αντιλαμβάνεστε τη λειτουργία του. Οι απορροφητήρες μας έχουν εύρος 40-70dB και στα 40dB θα επιλέγετε έναν απορροφητήρα που θα είναι πιο ήσυχος από έναν ψίθυρο - ακόμα και στη μέγιστη ταχύτητα.

Ένας απορροφητήρας της Electrolux που βγαίνει μέσα από τον πάγκο της κουζίνας

Οι περισσότερες επιλογές στην αγορά

Κάντε την κουζίνα σας να δείχνει τόσο καλή όσο και η αίσθηση που δίνει. Με μια ευρεία επιλογή από συνδεδεμένες εστίες και απορροφητήρες, είναι εύκολο να βρείτε τον σωστό συνδυασμό που ταιριάζει στον σχεδιασμό της κουζίνας σας. Διαθέτουμε τις περισσότερες επιλογές που θα βρείτε στην αγορά σε παρόμοια τεχνολογία. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε αθόρυβη, αποδοτική και hands-free απορρόφηση στο στυλ που σας αρέσει.

Ένα φίλτρο απορροφητήρα της Electrolux

Πώς λειτουργούν τα φίλτρα των απορροφητήρων;

Οι απορροφητήρες χρησιμοποιούν φίλτρα για να διατηρούν την κουζίνα σας φρέσκια και χωρίς λίπη. Τα φίλτρα κατακράτησης λίπους παγιδεύουν το λίπος και τα σωματίδια από τα φαγητά. Ενώ τα φίλτρα άνθρακα καθαρίζουν τον ίδιο τον αέρα, εξουδετερώνοντας τυχόν οσμές. Κάποια φίλτρα καθαρίζονται και επαναχρησιμοποιούνται. Άλλα πρέπει να αντικαθίστανται και μπορείτε να τα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Electrolux.

Ένας απορροφητήρας της Electrolux πάνω από μια κατσαρόλα σε επαγωγικές εστίες

Πόσο ενεργειακά αποδοτικός είναι ένας απορροφητήρας;

Είναι εύκολο να καταλάβετε την απόδοση των απορροφητήρων και να εξοικονομήσετε ενέργεια. Με εύρος από F έως A+, η ετικέτα κατανάλωσης ενέργειας επισημαίνει την ετήσια κατανάλωση ενέργειας, την απόδοση κατακράτησης λίπους, τον φωτισμό και τη στάθμη θορύβου που δημιουργείται στη μέγιστη ταχύτητα. Η Electrolux σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα από απορροφητήρες ενεργειακής κλάσης A για να επιλέξετε.