Λήψη

Η Εφαρμογή My Electrolux

Επιλογή μιας συνταγής από την εφαρμογή My Electrolux σε ένα tablet

Γεμάτη απολαυστικά χαρακτηριστικά

Περιηγηθείτε σε εκατοντάδες νόστιμες συνταγές χρησιμοποιώντας τεχνικές ατμού και sous vide. Αναζητήστε συνταγές ανά κουζίνα, αλλεργιογόνο, διατροφή, ή τα υλικά της επιλογής σας. Μαγειρεύετε τα αγαπημένα της γιαγιάς; Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή μαγειρέματος για να βρείτε τις σωστές, σύγχρονες ρυθμίσεις φούρνου. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τις δικές σας πινελιές σε συνταγές, να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας και να τις μοιραστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε τη λίστα με τα ψώνια σας!

Η ενότητα πλύσης και στεγνώματος της εφαρμογής My Electrolux σε ένα tablet

Μια εφαρμογή που φροντίζει

Ανακαλύψτε τον καλύτερο τρόπο να φροντίσετε τα αγαπημένα σας ρούχα - και επιπλέον το πώς να αντιμετωπίσετε τους λεκέδες. Βεβαιωθείτε ότι το απορρυπαντικό που χρησιμοποιείτε είναι το καλύτερο για αυτή τη δουλειά, ώστε τα ρούχα σας να διατηρήσουν τη ζωντάνια τους. Καλύπτουμε το θέμα με τις ετικέτες φροντίδας, ώστε επιτέλους να κατανοήσετε τι ακριβώς σημαίνουν. Και μπορείτε να βρείτε μερικές συμβουλές για να διατηρείτε τις συσκευές σας σε κορυφαία κατάσταση, για εκπληκτικά αποτελέσματα πλύσης και στεγνώματος για πολλά χρόνια.

Η ενότητα προϊόντων της εφαρμογής My Electrolux σε ένα tablet

Κερδίστε περισσότερα από την Electrolux

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να πραγματοποιήστε εγγραφή των συσκευών σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε εξειδικευμένες πληροφορίες και υπηρεσίες. Τα εγχειρίδια χρήστη είναι διαθέσιμα για λήψη και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη διαδικτυακή αντιμετώπιση προβλημάτων, ή στην υποστήριξη συσκευών από την Electrolux. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε πληροφορίες σχετικά με τα προσεχή μαθήματα μαγειρικής της Electrolux (διαθέσιμα σε συγκεκριμένες χώρες).