Εφαρμογή Innit και Google Assistant

Εφαρμογή Innit και Google Assistant

Συντονισμός του τέλειου γεύματος

Για να σερβιριστεί το τέλειο γεύμα, απαιτούνται πολλές ενέργειες. Για να συντονίσετε όλες τις παρασκευές του γεύματός σας, οι συσκευές Electrolux συνεργάζονται με την εφαρμογή Innit, για βελτίωση κάθε μαγειρικής διαδικασίας: Από συνταγές που βασίζονται σε προσωπικές προτιμήσεις μέχρι αυτόματες ρυθμίσεις φούρνου και μαγειρική καθοδήγηση βήμα προς βήμα. Η εφαρμογή Innit λειτουργεί με δυναμικό τρόπο. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα φιλέτα κοτόπουλου που έχετε προτού χαλάσουν; Χάρη σε δυνατότητες όπως το "ingredient swap" (αντικατάσταση υλικού), μπορείτε να αντικαταστήσετε ένα συγκεκριμένο υλικό, προσαρμόζοντας τη συνταγή σύμφωνα με όσα έχετε αυτήν τη στιγμή στο ψυγείο. Ελαχιστοποιείτε τη σπατάλη τροφίμων. Και μεγιστοποιείτε τις γεύσεις που αγαπάτε.

 

Κατεβάστε την εφαρμογή Innit

"Τι θα φάμε;" Επόμενη ερώτηση!

Δουλειά. Οικογένεια. Σχολείο. Και ένα σωρό άλλες απαιτήσεις που τρώνε τον χρόνο σας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να ακούσετε είναι: "Τι θα φάμε;" Όμως, με τον συγχρονισμό του φούρνου σας με την εφαρμογή Innit, έχετε μία λιγότερη έγνοια στο μυαλό σας. Γιατί; Επειδή η εφαρμογή ξεκλειδώνει συνταγές που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας και στον φούρνο που έχετε. Συνταγές προσαρμοσμένες σύμφωνα με τις τροφικές αλλεργίες, τις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής σας.

Συνταγές προσαρμοσμένες στον τρόπο ζωής σας

Υπάρχουν κυριολεκτικά άπειρες συνταγές στο διαδίκτυο. Πώς μπορείτε να βρείτε αυτές που είναι ειδικά προσαρμοσμένες σε θέματα όπως τροφικές αλλεργίες και τις προσωπικές σας προτιμήσεις; Απάντηση: στην εφαρμογή μας Innit. Η εφαρμογή Innit γνωρίζει τι να συμπεριλαμβάνει (αλλά και τι να αποφεύγει) σε θέματα υλικών. Επίσης, προτείνει συνταγές που είναι ειδικά προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής σας.

Νόστιμα γεύματα, ακόμα πιο εύκολα

Χάρη στην εφαρμογή Innit, η δημιουργία νόστιμων γευμάτων έγινε ακόμα πιο εύκολη. Απλώς συγχρονίστε τον φούρνο με δυνατότητα σύνδεσης με την εφαρμογή Innit. Όταν επιλέγετε μια συνταγή, η εφαρμογή Innit θα στέλνει αυτόματα τη σωστή ρύθμιση στη συσκευή σας. Επίσης, θα σας στέλνει ειδοποιήσεις σχετικά με το στάδιο της μαγειρικής διαδικασίας στο οποίο βρίσκεστε, για να μην ελέγχετε συνέχεια τον φούρνο. Τι θα λέγατε και για ένα συνοδευτικό μαζί με το κυρίως γεύμα σας; Κανένα πρόβλημα. Η εφαρμογή Innit θα σας βοηθήσει να συγχρονίσετε την προετοιμασία όλων των παρασκευών, για να τις σερβίρετε ζεστές και μαζί στο τραπέζι σας.

Διαβάστε περισσότερα
 • φούρνος
  1)

  Σύνδεση της συσκευής σας

 • συνταγή
  2)

  Επιλογή συνταγής

 • Μαγείρεμα
  3)

  Μαγείρεμα

Βγάλτε τον παράγοντα τύχη από τη μαγειρική διαδικασία

Συχνά στη μαγειρική απαιτούνται υποθέσεις και λίγη τύχη. Άραγε ο προτεινόμενος χρόνος μαγειρέματος και το πρόγραμμα θα φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε; Με την εγγραφή του φούρνου σας στο πρόγραμμα Innit, δεν χρειάζεται πλέον να αναρωτιέστε ποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσετε στον φούρνο σας. Για κάθε συνταγή, η εφαρμογή σάς καθοδηγεί για τη ρύθμιση που πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Για νόστιμα γεύματα χωρίς άγχος.

Ο συγχρονισμός είναι το παν

Τι χρειάζεται για να φτιάξετε ένα ωραίο γεύμα;  Σίγουρα μαγειρικό πάθος. Και σωστή προετοιμασία. Αλλά και ο συγχρονισμός παίζει καθοριστικό ρόλο. Η εφαρμογή Innit σάς καθοδηγεί έτσι ώστε όλες οι παρασκευές να είναι έτοιμες τη σωστή στιγμή. Και όλα όσα σερβίρετε να φτάσουν στο τραπέζι ζεστά. Πάντα και σε κάθε περίπτωση.

Λιγότερη σπατάλη και περισσότερες αγαπημένες γεύσεις

Έχετε πάει ποτέ στο σουπερμάρκετ για να ψωνίσετε τρόφιμα και γυρνώντας στο σπίτι συνειδητοποιείτε ότι έχετε ξεχάσει ένα υλικό; Έχετε τρόφιμα στο ψυγείο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε τώρα, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε τη σωστή συνταγή; Με την εφαρμογή Innit, μπορείτε να αντικαθιστάτε υλικά ακολουθώντας τις αμέτρητες προτεινόμενες συνταγές. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα φιλέτα κοτόπουλου που έχετε προτού χαλάσουν; Κανένα πρόβλημα. Η εφαρμογή Innit θα προσαρμόσει τη συνταγή σύμφωνα με όσα έχετε στη διάθεσή σας. Ελαχιστοποιείτε τη σπατάλη τροφίμων.

Ωραία γεύμα στο πιάτο

Συνταγές στη διάθεσή σας

Βελτιωθείτε ως μάγειρας με τις εύκολες συνταγές μας που έχουν σχεδιαστεί για να απολαύσετε στο έπακρο τη γεύση όλων των υλικών που χρησιμοποιείτε. Υπέροχες γεύσεις και απλές οδηγίες, χωρίς πολύ κόπο αλλά με όλη την ευτυχία που φέρνει ένα πιάτο καλού φαγητού. Εμπνευστείτε, δημιουργήστε και μαγειρέψτε.

Κατεβάστε την εφαρμογή Innit

Google Assistant

Χειριστείτε τον φούρνο με τη φωνή σας


άνδρας μιλάει στη συσκευή google home

Κατεβάστε την εφαρμογή Google Home

Συνδέστε τον φούρνο σας στο Google Home

 • εικονίδιο της συσκευής Google Home
  1
  Ρυθμίστε το εικονίδιο της συσκευής Google Home

  Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή Google Home είναι συνδεδεμένη και λειτουργεί. Αν δεν είναι, ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται μαζί με τη συσκευή Google Home. Για περαιτέρω βοήθεια, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.google.com/home

 • Wifi εικονίδιο
  2
  Συνδέστε τον φούρνο

  Βεβαιωθείτε ότι ο φούρνος είναι συνδεδεμένος στην εφαρμογή "My Electrolux Kitchen". Αν δεν είναι, κατεβάστε την εφαρμογή και ακολουθήστε τις οδηγίες. Συνδέστε τον φούρνο και τη συσκευή Google Home στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi.

 • τρία διαφορετικά εικονίδια "add"
  3
  Εκκινήστε την εφαρμογή Google Home

  Α. Προσθήκη (στην αρχική οθόνη)
  Β. Ρύθμιση συσκευής  
  Γ. Λειτουργία με Google (Έχετε ήδη κάτι ρυθμισμένο;)

 • Electrolux logo
  4
  Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας

  Επιλέξτε Electrolux στη λίστα και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Electrolux. (Λογαριασμός για την εφαρμογή "My Electrolux Kitchen")

Χειρισμός του φούρνου εξ αποστάσεως

Όταν τεθεί σε λειτουργία ο φούρνος σας, θα μπορείτε να τον χειρίζεστε πάντα μέσω του Google Home. Αν ο φούρνος δεν έχει τεθεί σε λειτουργία, πρέπει να ενεργοποιηθεί ο χειρισμός εξ αποστάσεως στον φούρνο για να μπορεί να χρησιμοποιείται μέσω του Google Home. 

Κατεβάστε την εφαρμογή Google Home

Μαγειρική χωρίς χέρια με την εφαρμογή Innit και το Google Assistant

Συνδέστε το τηλέφωνό σας και ετοιμάστε το τέλειο γεύμα στο σπίτι, κάθε φορά. Λάβετε συνταγές με βάση τις προτιμήσεις σας ή τα υλικά που έχετε διαθέσιμα στο σπίτι και αφήστε την εφαρμογή Innit να σας καθοδηγήσει στη μαγειρική διαδικασία. Στο μεταξύ, το Google Assistant σάς βοηθά να χειρίζεστε τον φούρνο με τη φωνή σας, για να μπορείτε να κάνετε παράλληλα άλλα πράγματα ενώ έχετε τον πλήρη έλεγχο του μαγειρέματος.