Είτε περιεργάζεστε, σιγοβράζετε ή εξερευνάτε εντελώς νέες ιδέες, η εστία SensePro® σας προσφέρει αυτοπεποίθηση. Ανακαλύψτε την πρώτη εστία στον κόσμο με ασύρματο και χωρίς μπαταρίες αισθητήρα τροφίμων.

Ανακαλύψτε τη δυναμική σας στη μαγειρική

 Ένας ασύρματος αισθητήρας τροφίμων μετρά τη θερμοκρασία του πυρήνα και την επικοινωνεί στην εστία ώστε να μπορείτε να βράζετε, τηγανίζετε και σιγοβράζετε με αυτοπεποίθηση.

Επιλέξτε rare, medium, well done, ενώ τσιγαρίζετε μια μπριζόλα στο τηγάνι. Απολαύστε τέλεια αποτελέσματα, κάθε φορά.

Frying pan on stove
Salmon in pan

Βοήθεια με ακρίβεια, για να μη χρειάζεται να μαντεύετε πια.

Γνωρίστε το νέο sous chef, την εστία SensePro® με τεχνολογία sous-vide. Εξερευνήστε νέους τρόπους μαγειρέματος με το sous-vide και απολαύστε αποτελέσματα ποιότητας εστιατορίων. 

Γνωρίστε το νέο sous chef

Μαζί με τον ασύρματο αισθητήρα τροφίμων, η εστία SensePro® σας επιτρέπει να μαγειρεύετε sous-vide με απόλυτη ακρίβεια. Επιλέγοντας τη θερμοκρασία με ακρίβεια στο σωστό βαθμό,

το sous-vide μαγείρεμα προσφέρει περισσότερο έλεγχο των χρονισμών σας στην κουζίνα και ενώ "κλειδώνετε" όλες τις γεύσεις και τα θρεπτικά συστατικά, σας δίνει χρόνο να προετοιμάσετε το υπόλοιπο, εστιατορικού επιπέδου, γεύμα σας. 

Close-up pot

Τα επαγγελματικά αποτελέσματα απαιτούν επαγγελματικά εργαλεία.

Εστία SensePro®

Η σειρά εστιών SENSE περιλαμβάνει έξυπνα χαρακτηριστικά για ακριβή βοήθεια κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος, χωρίς να χρειάζεται να μαντεύετε πια. Δημιουργήστε νόστιμο φαγητό κάθε φορά.