ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Στην Electrolux, θέλουμε να σας βοηθήσουμε να υιοθετήσετε πιο βιώσιμες συνήθειες στην καθημερινότητά σας κάνοντας πιο διαθέσιμες σε εσάς τις νέες τεχνολογίες. Σε όλο τον κόσμο, δημιουργούμε πιο ενεργειακά αποδοτικές συσκευές υψηλής απόδοσης, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να εξοικονομούν ενέργεια μειώνοντας παράλληλα το κόστος στους λογαριασμούς σας. Ανακαλύψτε τις προσφορές μας σε κουζίνες και πλυντήρια/στεγνωτήρια για τον Μήνα βιωσιμότητας, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕ ΒΙΩΣΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Γνωρίζατε ότι το 30% όλων των παραγόμενων τροφίμων καταλήγει στα σκουπίδια; Στην Electrolux, προσπαθούμε για πραγματικές αλλαγές σε ό,τι αφορά τη σπατάλη τροφίμων, με πιο ενεργειακά αποδοτικά προϊόντα για την αποθήκευση, την προετοιμασία και τη συντήρηση τροφίμων. Επίσης, τα προϊόντα μας σας βοηθούν να τρέφεστε πιο υγιεινά χάρη σε νέες μαγειρικές τεχνικές που διατηρούν τα θρεπτικά συστατικά ενώ παράλληλα ασκούν λιγότερο αρνητικό αντίκτυπο στον πλανήτη.

 • Αναθέρμανση/Αναγέννηση με ατμό
  Αναθέρμανση/Αναγέννηση με ατμό

  Μειώστε τη σπατάλη τροφίμων με τη λειτουργία Steam Regeneration.

  Δείτε τους φούρνους

 • TwinTech® Total No Frost
  TwinTech® Total No Frost

  Η βελτιστοποιημένη υγρασία στο ψυγείο προστατεύει τα τρόφιμα για να μην χάνουν την υγρασία τους. 60% λιγότερη απώλεια στην μάζα των τροφίμων, με το TwinTech® No Frost*.

  Δείτε τα ψυγεία & ψυγειοκαταψύκτες

 • Οικολογικό πλύσιμο πιάτων
  Οικολογικό πλύσιμο πιάτων, με ένα μόνο άγγιγμα

  Χρησιμοποιήστε το συρόμενο κουμπί για να επιλέξετε τον χρόνο πλύσης. Αυτό ήταν! Το πλυντήριο αναλαμβάνει τα υπόλοιπα, ενώ το Ecometer σάς ενημερώνει πώς να βελτιστοποιήσετε την κατανάλωση ενέργειας και νερού.

  Δείτε τα πλυντήρια πιάτων

ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Στο σπίτι, το πλύσιμο των ρούχων αντιστοιχεί κατά κανόνα στο 22% της ημερήσιας κατανάλωσης νερού. Η παράταση της διάρκειας ζωής των ρούχων σας κατά επιπλέον 9 μήνες μπορεί να μειώσει τα αποτυπώματα άνθρακα, απορριμμάτων και νερού κατά περίπου 30%. Όπως εσείς, πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κάνουμε βήματα προόδου. Τα προϊόντα μας έχουν βελτιστοποιημένες λειτουργίες για καλύτερη φροντίδα των ρούχων σας και μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου.

 • Λειτουργία Autodose
  AutoDose

  Μειώστε τη ρύπανση που οφείλεται στη χρήση απορρυπαντικών. Τα βαμβακερά ρούχα θα αντέξουν τρεις φορές περισσότερο στη φθορά.

  Μάθετε περισσότερα

 • Στεγνωτήρια με αντλία θερμότητας
  Αντλία θερμότητας

  Κάντε τα ρούχα να κρατήσουν για περισσότερο διάστημα χάρη στα στεγνωτήρια με αντλία θερμότητας.

  Δείτε τα στεγνωτήρια με αντλία θερμότητας 

 • Τεχνολογία GentleCare
  GentleCare

  Τα υφάσματα δεν εκτίθενται ποτέ σε περιττή θερμότητα. Τα ρούχα σας θα διατηρήσουν για περισσότερο καιρό την υφή που είχαν την ημέρα που τα αγοράσατε. Επίσης, η χαμηλή θερμοκρασία θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια.

  Δείτε τα πλυντήρια ρούχων

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ως μία από τις κορυφαίες παρουσίες του κλάδου μας σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν είμαστε απλώς μια εταιρεία, αλλά και μέρος της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιούμαστε. Σε όποιο σημείο του κόσμου και αν παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, η Electrolux εμπνέει και παροτρύνει τους καταναλωτές να ζουν καλύτερες και πιο βιώσιμες ζωές.

*Εσωτερική δοκιμή της τεχνολογίας TwinTech με τη χρήση μιας μεθόδου εσωτερικής δοκιμής η οποία μετρά τα επίπεδα υγρασίας μετά από 9 ημέρες αποθήκευσης σε σχέση με δικά μας προϊόντα με έναν εξαερωτήρα.