Connectivity

Connectivity

Καλώς ορίσατε στο έξυπνο σπίτι της Electrolux

Μέσα από την γκάμα συσκευών με δυνατότητα σύνδεσης, στόχος της Electrolux είναι η δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους πελάτες της, είτε πρόκειται για πεντανόστιμες συνταγές και οδηγίες για καλύτερες μαγειρικές τεχνικές είτε για συμβουλές και προσαρμοσμένη φροντίδα για να διατηρούνται τα ρούχα σας πιο φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα. Νιώστε περισσότερο τον έλεγχο εντός και εκτός σπιτιού μέσα από δυνατότητες παρακολούθησης, χειρισμό εξ αποστάσεως, φωνητικές εντολές, εικόνες και άλλα πολλά στη συνδεδεμένη εμπειρία Electrolux.

χαίρια στο μπολ και Google Assistant στο πάγκο

Ένα έξυπνο, δικτυωμένο σπίτι

Οι έξυπνες συσκευές βελτιώνουν την εμπειρία και διευκολύνουν την εκτέλεση των καθημερινών εργασιών. Το αποτέλεσμα είναι καθαρά ρούχα και νόστιμα πιάτα - με λιγότερο κόπο.

Ανακαλύψτε τις συνδεδεμένες συσκευές μας, για ένα πιο έξυπνο σπίτι, εύκολα και απλά.

Μαγειρική

Απολαύστε ακόμα πιο νόστιμο φαγητό αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες των συσκευών σας μέσα από την εφαρμογή My Electrolux. Διευρύνετε τους μαγειρικούς σας ορίζοντες με τον φούρνο με προγράμματα ατμού. Επίσης, εγγράψτε εύκολα τις συσκευές σας, βρείτε εξατομικευμένες πληροφορίες και υπηρεσίες, επικοινωνήστε με την Electrolux, κατεβάστε εγχειρίδια και πολλά άλλα.

 

Καθαριότητα ρούχων

Ανακαλύψτε τις λύσεις και την εμπειρία της Έξυπνης Κουζίνας Electrolux

Αξιοποιήστε στο έπακρο όλες τις δυνατότητες που έχετε στα χέρια σας με τις συνδεδεμένες συσκευές Electrolux. Τα έξυπνα προϊόντα μας κάνουν τις καθημερινές δραστηριότητές σας πιο εύκολες και πιο βολικές.

Χειριστείτε από απόσταση τις συσκευές σας, εξερευνήστε διάφορους συνεργάτες μας, όπως Google Assistant, Innit και Smarter, και αποκτήστε βοήθεια προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας - όλα μέσα από την εφαρμογή My Electrolux Kitchen.

Η πορεία προς μια Έξυπνη Κουζίνα

Όταν επιλέγετε Electrolux, δεν αγοράζετε απλώς μια συσκευή, αλλά κάτι πολύ παραπάνω. Χάρη στις καινοτόμες λειτουργίες της εφαρμογής μας, μπορείτε να δημιουργείτε εξαιρετικά πιάτα και να έχετε υποστήριξη κατά τη διάρκεια του μαγειρικού σας ταξιδιού.

Πάρτε έμπνευση και μαγειρέψτε νόστιμα πιάτα βρίσκοντας συνταγές και διευρύνοντας τις μαγειρικές σας ικανότητες μέσα από το περιεχόμενο των συνεργατών μας.

Μπορείτε να συνδέσετε την έξυπνη συσκευή κουζίνας που διαθέτετε με την εφαρμογή Innit και να χρησιμοποιείτε τον φωνητικό έλεγχο του Google Assistant, για να χειρίζεστε τη συσκευή όταν τα χέρια σας είναι λερωμένα.

Εφαρμογή My Electrolux Kitchen

Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο αφού αποκτήσετε μια συσκευή Electrolux, κατεβάστε την εφαρμογή My Electrolux Kitchen. Εδώ μπορείτε να βρείτε εύχρηστους οδηγούς, έτσι η διαδικασία έναρξης χρήσης και εγγραφής του προϊόντος γίνεται εύκολα και απλά. Επίσης, η εφαρμογή λειτουργεί ως επέκταση της συσκευής σας, βοηθώντας σας να παρακολουθείτε και να χειρίζεστε από απόσταση, αλλά και να συντονίζετε τις αγαπημένες συνταγές σας.

Απολαύστε την πλήρη εμπειρία που σας προσφέρει το έξυπνο προϊόν σας.

Κατεβάστε την εφαρμογή My Electrolux Kitchen

Φωνητικός έλεγχος της συσκευής σας.

Χρησιμοποιήστε χωρίς χέρια τη συσκευή σας Electrolux με το Google Assistant.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητες της συσκευής σας συνδέοντάς τη με τους συνεργάτες μας

Ανακαλύψτε μια εύκολη εμπειρία μαγειρέματος που σας παρέχουμε μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας.

Εφαρμογή My Electrolux Care

Χάρη στην εφαρμογή My Electrolux Care, μπορείτε να χειρίζεστε εξ αποστάσεως τις συσκευές πλυντηρίου/στεγνωτηρίου από το smartphone σας. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Σύμβουλος Φροντίδας για να λάβετε οδηγίες από ειδικούς σχετικά με τις βέλτιστες μεθόδους καθαρισμού των ρούχων σας. Και χάρη στη δυνατότητα "Τα αγαπημένα μου", μπορείτε να αποθηκεύετε συγκεκριμένες ρυθμίσεις για ρούχα που φοράτε πιο συχνά.

ΛΗΨΗ

Χειρισμός εξ αποστάσεως

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή My Electrolux Care για να ξεκινήσετε το πλύσιμο των ρούχων σας και να ελέγχετε την πορεία της διαδικασίας σε όποιο σημείο του σπιτιού κι αν βρίσκεστε. Στην εφαρμογή My Electrolux Care, επιλέξτε τον προτιμώμενο κύκλο πλύσης και επιλέξτε το σύμβολο Wi-Fi. Με αυτόν τον τρόπο θα ενεργοποιηθεί η λειτουργία έναρξης εξ αποστάσεως. Κατά τη διάρκεια του κύκλου, η εφαρμογή θα εμφανίζει την κατάσταση στην οθόνη παρακολούθησης και θα σας ειδοποιήσει μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα. Χάρη στη εφαρμογή My Electrolux Care, θα έχετε τον πλήρη έλεγχο του καθαρισμού των ρούχων σας.

Σύμβουλος Φροντίδας

Δεν αρκεί το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων σας - θα πρέπει να τους δείξετε φροντίδα. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, απλώς επιλέξτε τύπο υφάσματος, χρώμα και επίπεδο λερώματος. Η εφαρμογή My Electrolux Care θα σας προτείνει το καλύτερο πρόγραμμα και θα το στείλει αυτόματα στο πλυντήριό σας. Φροντίδα, με έξυπνο τρόπο. Χρησιμοποιήστε τον διαισθητικό Σύμβουλο Φροντίδας για να κάνετε τα ρούχα σας να έχουν αίσθηση καινούργιου για μεγαλύτερο διάστημα. Προσφέρει επιπλέον φροντίδα συνιστώντας πάντα το καλύτερο πρόγραμμα για τα ρούχα σας.

Φωνητικές εντολές για τη συσκευή σας

Φωνητικές εντολές για τη συσκευή σας
Χρησιμοποιήστε χωρίς χέρια τη συσκευή σας Electrolux με το Google Assistant.

Τα Αγαπημένα μου

Με τη δυνατότητα "Τα αγαπημένα μου", μπορείτε να αποθηκεύετε συγκεκριμένες ρυθμίσεις για ρούχα που φοράτε πιο συχνά. Εξατομικεύστε και προσαρμόστε τη διαδικασία πλυσίματος/στεγνώματος. Αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμοσμένων προγραμμάτων του Συμβούλου Φροντίδας, χρησιμοποιώντας "Τα αγαπημένα μου". Αποθηκεύστε έως 6 προγράμματα πλυσίματος και 6 προγράμματα στεγνώματος για γρήγορη πρόσβαση. Εξοικονομήστε χρόνο καθαρίζοντας τα ρούχα που φοράτε συχνότερα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Συχνές ερωτήσεις

Έχετε απορίες σχετικά με την εφαρμογή My Electrolux Care, τις συνδεδεμένες συσκευές μας ή χρειάζεστε βοήθεια με τη ρύθμιση της συνδεσιμότητας στο δίκτυό σας Wi-Fi; Ανατρέξτε στην ενότητα Συχνών Ερωτήσεων για να βρείτε τις απαντήσεις. Θέλετε να ξεκινήσετε τη χρήση της εφαρμογής My Electrolux Care και της συνδεδεμένης συσκευής σας; Κατεβάστε τον Οδηγό γρήγορης έναρξης και συνδεθείτε. 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΛΙΣΤΑ

  • Apple: τηλέφωνο ή tablet. Τουλάχιστον iOS 8.0 ή νεότερη έκδοση
  • Android: τηλέφωνο ή tablet: Τουλάχιστον Android 4.0.3 ή νεότερη έκδοση
  • Wi-Fi: 802.11 b/g/n στα 2,4GHz με WEP, WPA ή WPA2 AES/TKIP και σύνδεση στο Internet.
  • Βεβαιωθείτε ότι η ισχύς του σήματος είναι αρκετά δυνατή στο σημείο που θα εγκατασταθεί η συσκευή.
  • Σε περίπτωση που βρίσκεται μακριά από το router Wi-Fi, ενδέχεται να χρειαστεί επέκταση δικτύου.