Στη Σουηδία, σχεδιάζουμε προϊόντα τόσο διαισθητικά, που δε χρειάζεται να σκέφτεστε. Απλώς απολαμβάνετε.

Απολαύστε τη μαγειρική. 
Απολαύστε το νόστιμο φαγητό.
Απολαύστε την παρέα των δικών σας ανθρώπων. 

Tree house patio
Two people in woods

Σας παρουσιάζουμε τη διαισθητική μαγειρική

Οι απορροφητήρες μας δουλεύουν σιωπηλά πάνω από τις εστίες που γνωρίζουν την ιδανική θερμοκρασία για τη συνταγή σας, οι φούρνοι μας ξέρουν πότε να προσθέσουν τη σωστή ποσότητα ατμού 

για να γευτείτε ένα νόστιμο φαγητό και τα πλυντήρια πιάτων μας διαθέτουν ένα ανυψούμενο καλάθι ώστε να μπορείτε εύκολα να φορτώνετε και να ξεφορτώνετε τα πιάτα - αυτή είναι η διαισθητική μαγειρική.

Guy in chair
Nature

"Διαισθητική, που σημαίνει κάτι που είναι απόλυτα απλό και εύκολο να κατανοηθεί."

Simon Bradford - Επικεφαλής Design Εurope στην Electrolux

Hands-free βοήθεια στην κουζίνα

Οι φούρνοι Electrolux με δυνατότητα σύνδεσης παρέχουν νέα επίπεδα λειτουργικότητας και ευκολίας κατά το μαγείρεμα, συμπεριλαμβανομένου του φωνητικού ελέγχου όταν συνδέονται με το Google Assistant.

Google Assistant
Hands in bowl

Βιώσιμος τρόπος διατροφής με τις νέες, τόσο έξυπνες που προβλέπουν τις ανάγκες σας, εντοιχιζόμενες συσκευές μας

Ο στόχος του Ομίλου μας για το 2030: Να γίνει ο βιώσιμος τρόπος διατροφής προτίμηση και επιλογή

Στην Electrolux, στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε περισσότερους ανθρώπους να τρώνε με τρόπο που ωφελεί τόσο τους ίδιους όσο και τον πλανήτη.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο επιδιώκουμε να προωθούμε καινοτόμα προϊόντα που συμβάλλουν στη βελτίωση της διατροφικής αξίας, δείχνοντας παράλληλα πόσο ευχάριστη μπορεί να είναι η ενσωμάτωση πιο βιώσιμων συστατικών στην καθημερινότητά σας.

Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να μειώσετε την σπατάλη τροφίμων, να διατηρήσετε την ποιότητα των συστατικών, να κάνετε τα φυτικά γεύματα πιο νόστιμα και να επιλέξετε μια πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για εξοικονόμηση πόρων από τη γη.

Σολομός στο φούρνο
Καρότα σε ξύλο κοπής

Οι συσκευές μας παίζουν μεγάλο ρόλο στην υιοθέτηση ενός βιώσιμου τρόπου διατροφής

Για παράδειγμα, τα ψυγεία μας παρέχουν το ιδανικό περιβάλλον για τη συντήρηση των τροφίμων σας σε άριστη κατάσταση για μεγαλύτερο διάστημα, μειώνοντας έτσι τη σπατάλη τους. Οι φούρνοι μας γνωρίζουν πότε να προσθέτουν τη σωστή ποσότητα ατμού για να κάνουν πιο σύντομο τον χρόνο ψησίματος, αλλά και πιο θρεπτικό κάθε σας γεύμα. Τέλος, τα πλυντήρια πιάτων μας έχουν καλάθι με δυνατότητα ανύψωσης για εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση, με διαισθητικό περιβάλλον χρήσης που σας βοηθά να επιλέγετε τον πιο φιλικό για το περιβάλλον κύκλο πλύσης.

Αυτός είναι ένας έξυπνος, βιώσιμος τρόπος διατροφής.

Προϊόντα Electrolux

For better living. Designed in Sweden.