Κάντε εντύπωση

Κάντε την κάθε στιγμή μοναδική

Περιποιηθείτε τους καλεσμένους σας με κάτι περισσότερο από ένα πολύ νόστιμο γεύμα - κάντε εντύπωση. Ξεκλειδώστε τη δημιουργικότητά σας με την Electrolux, τολμήστε κάτι αναπάντεχο και σερβίρετε παντοτινές αναμνήσεις. 

SoftSpikes

Συγκρατούν με ασφάλεια τα ευαίσθητα ποτήρια.

Κάντε τα να λάμπουν

Τα γυαλιστερά, όμορφα ποτήρια μπορούν να κάνουν τη διακόσμηση του τραπεζιού πραγματικά ξεχωριστή. Δυστυχώς, τα όμορφα ποτήρια είναι συνήθως και ευαίσθητα και πρέπει να πλένονται στο χέρι. Με τα πλυντήρια πιάτων μας μπορείτε με σιγουριά να στρώσετε το τραπέζι με τα καλύτερα ποτήρια σας. Το κάθε ποτήρι φροντίζεται με προσοχή χάρη στην τεχνολογία μας SoftSpike. Γίνετε δημιουργικοί και προσφέρετε σε κάθε καλεσμένο σας ένα ξεχωριστό ποτήρι, δέστε ένα ταμπελάκι γύρω από τον λαιμό του ποτηριού και χρησιμοποιήστε τα ως κάρτες θέσης στο τραπέζι.

Sous Vide - κάντε το προσωπική υπόθεση

Καλέστε φίλους και οικογένεια για ένα αυθόρμητο πάρτι sous vide. Απλώστε διάφορα υλικά όπως κρέας, ψάρι, πουλερικά ή λαχανικά. Μην ξεχάσετε και διάφορα μυρωδικά και καρυκεύματα. Τώρα αφήστε τους καλεσμένους σας να συνδυάσουν τις γεύσεις και να δημιουργήσουν ένα προσωπικό φαγητό χρησιμοποιώντας τις σακούλες sous vide που θα έχουν το όνομά τους πάνω. Κάντε το πιο δημιουργικό και δοκιμάστε κάτι καινούργιο προτείνοντας αντισυμβατικούς συνδυασμούς γεύσεων.

Ο Φούρνος CombiSteam Pro

Ζήστε την εμπειρία νέων γεύσεων και υφών με το sous vide χρησιμοποιώντας τον Φούρνο Combisteam Pro.

Αντισυμβατικοί Συνδυασμοί Γεύσεων

Μέντα και μουστάρδα

Η φρεσκάδα της μέντας συνδυάζεται όμορφα με την οξύτητα της μουστάρδας - ένα υπέροχος τρόπος να μαρινάρετε το αρνί.

Ξύσμα πορτοκαλιού και δενδρολίβανο

Το αρωματικό δενδρολίβανο συνδυάζεται αρμονικά με τη γλυκύτητα του ξύσματος πορτοκαλιού - ένα διαφορετικός και νόστιμος τρόπος για το μαγείρεμα του σολομού.

Κανέλα και θυμάρι

Η ζεστασιά της κανέλας είναι ο ιδανικός συνδυασμός για το γήινο θυμάρι - εξαιρετική προσθήκη για το κοτόπουλο.

Ψήστε το Γυμνό

Μερικές φορές το λιγότερο είναι περισσότερο. Ένα γυμνό κέικ είναι ένα πεντανόστιμο επιδόρπιο που δεν έχει την παραδοσιακή επικάλυψη με γλάσο ή αμυγδαλόπαστα. Οι ευδιάκριτες στρώσεις αποκαλύπτουν τις όμορφες υφές και τα χρώματα των γεύσεων που κρύβουν. Ψήστε το με ατμό για ψηλότερες στρώσεις και πιο αφράτο, πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα.
Ανακαλύψτε τον ατμό

Εντυπωσιακή επικάλυψη με σοκολάτα

Για ένα φρέσκο επιδόρπιο, καθαρίστε τον ουρανίσκο σας με αυτή την απλή λιχουδιά - παγωμένα φύλλα μέντας βουτηγμένα σε σοκολάτα. Είναι εκπληκτικά μόνα τους ή σαν γαρνιτούρα σε άλλα γλυκά, όπως το παγωτό και τα κέικ. Το λιώσιμο της σοκολάτας με θερμότητα ακριβείας είναι απλό σε μια επαγωγική εστία. Απολαύστε επαγγελματικά αποτελέσματα χωρίς τη χρήση περίπλοκων μεθόδων όπως είναι το μπεν-μαρί. Γιατί να μη δοκιμάσετε άλλου είδους φύλλα για μια διαφορετική εμπειρία; Προτείνουμε βασιλικό, φασκόμηλο και λουλούδια λεβάντας.

1
Λιώστε τη σοκολάτα

Χρησιμοποιήστε επαγωγικές εστίες για να λιώσετε 1/2 φλιτζάνι σκούρα σοκολάτα μέχρι να είναι απαλή και ομοιόμορφη.

2
Βουτήξτε φύλλα μέντας

Βουτήξτε φρέσκα φύλλα μέντας στη σοκολάτα, κρατώντας τα με τα δάχτυλα από το κοτσάνι, ή με τη βοήθεια μιας τσιμπίδας.

3
Καταψύξτε

Τοποθετήστε τα φύλλα σε λαδόκολλα και τοποθετήστε τα στον καταψύκτη μέχρι να σκληρύνουν, για περίπου 30 λεπτά. Χρησιμοποιήστε συσκευή ταχείας κατάψυξης για καλύτερα αποτελέσματα.

Πώς εντυπωσιάζετε έναν σεφ της Michelin;

Κρατήστε τα πράγματα απλά. Προσκαλέσαμε την Gwyneth Paltrow να μαγειρέψει κάποιες εύκολες συνταγές της Καλιφόρνια για τον Magnus Nilsson, τον πρέσβη της Electrolux και ιδρυτή του εστιατορίου Fäviken που είναι βραβευμένο με αστέρια της Michelin. Η Gwyneth έφτιαξε για τον Magnus ένα εκπληκτικό Σκανδιναβικό ψάρι τοστάδα - μια αυθεντική μίξη της Σουηδίας και της Καλιφόρνιας.

Αντλήστε έμπνευση

Αφήσαμε μπλόγκερς που γράφουν για το φαγητό από όλη την Ευρώπη να μαγειρέψουν παρέα με διάσημους σεφ. Δείτε τι έφτιαξαν, απολαύστε τις συνταγές τους και εμπνευστείτε.